Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ingyen albérletbe elmennél?

Ingyen albérletbe elmennél?

Figyelt kérdés

Lehet kifogok venni egy két szobás lakást Budapesten. Azonban nekem csak egy szobára van szükségem. Gondoltam a másikat egy olyan lánynak kiadnám ingyen akinek szüksége van rá és nem nagyon van pénze. Viszont az zavarna ha fiukat hozna fel, így ez az egy szabály lenne. Van barátnőm és nincs semmi olyan szándékom az illetővel. Csupán lenne kellemes társaságom otthon.

23 éves rendes normális srác vagyok. Most nem várok jelentkezőket.

Csak érdekelne, hogy erről mi a véleményetek nektek lányok?

Csak hátsó szándékot lehet feltételezni rólam? Vagy érdekelne sokakat?

2021. okt. 26. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem baráti körből tudnál találni valakit, nem idegen jönne hirdetésre.

Esetleg testvér, unokatestvér is lehetne, akinek így segítesz.

2021. okt. 26. 20:21
 22/64 A kérdező kommentje:

Szerencsére a rokonság jól tartja magát. ^^

Hajdú-Bihar megyében éltem így a barátaim is ide valósiak. Pesten most fogok új életet kezdeni. Régen éltem albérletbe, de egyedül egész nap egy hang nélkül picit szomorú volt a hangulatom. Többnyire én is dolgozom szóval nem ülök otthon majd egész nap. Ha kölcsönös szimpátia megvan lehetünk barátok is az adott személlyel. :)

Vagy ha nem is barátok, de jóba lehetünk.

2021. okt. 26. 20:26
 23/64 anonim ***** válasza:
91%
A tulaj engedelye nelkul ne osztogass meg semmit, ami nem a tied. Es a lakas nem a tied. A leendo berlonek pedig a tulajjal kell szerzodest kotnie, nem veled.
2021. okt. 26. 20:28
 24/64 anonim ***** válasza:
80%

"Szerencsére a rokonság jól tartja magát."

Tehát ki tudnának fizetni egy pesti albérletet és vonatozást mellé? Nincs olyan, aki emiatt nem megy el Pestre tanulni vagy szerencsét próbálni?

Nincs egy nagymamád, aki sose járt Pesten és nem tudna szállodát fizetni, de szivesen elmenne két hétre?

Akkor tényleg a felső 0,5%-ba tartoztok.

2021. okt. 26. 20:29
 25/64 A kérdező kommentje:

Hát szerencsére mindenki dolgozik a rokonságba és így mindenkinek van pénze albira vagy lakásra. Aki Pesten dolgozik Pesten lakik. Nem olyan hűde nagy dolog ez.

Vegyük azt alapul, hogy a tulaj engedélye megvan. Ez nem tartozik a kérdéshez. Ugorjuk át.

2021. okt. 26. 20:34
 26/64 anonim ***** válasza:
89%

Nem lehet atugrani, mert ez egy rohadt fontos reszlet.

Ilyet nem tehetsz, hogy te irsz szerzodest es te adod ki a szobat, csak mert igy gondolod jonak. Ingyen sem. A tulajnak joga van tudni, ki lakik a lakasban es termeszetesen joga is van megtagadni ezt.

2021. okt. 26. 20:39
 27/64 A kérdező kommentje:
A tulaj tud róla és engedi. Ezek után miért kéne leragadni ennél a kérdésnél? Igen szerződésbe is bele van írva, hogy lehet. Azért is ugorjuk át mert nem ez a kérdésem. Ez egy felesleges mellékszál.
2021. okt. 26. 20:43
 28/64 A kérdező kommentje:
Ja és ha nem világos a dolog ez még elméleti szinten van. Csak így tervezem kb. 2 hónap múlva. Szóval ha valami miatt mégse lehetne és nem találok megfelelő albérletet akkor egyértelműen ez az egész semmivé lesz. Csupán azért érdeklődöm, hogyha minden a terveim szerint halad, akkor ez hogy hangozna.
2021. okt. 26. 20:44
 29/64 anonim ***** válasza:
87%
Van barátnőd és kell még egy plusz csaj, akit meg lehet dugni? Okádék vagy, barátocskám.
2021. okt. 26. 20:44
 30/64 anonim ***** válasza:
92%
Pasi miért nem jó?
2021. okt. 26. 20:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!