Ingyen albérletbe elmennél?
Lehet kifogok venni egy két szobás lakást Budapesten. Azonban nekem csak egy szobára van szükségem. Gondoltam a másikat egy olyan lánynak kiadnám ingyen akinek szüksége van rá és nem nagyon van pénze. Viszont az zavarna ha fiukat hozna fel, így ez az egy szabály lenne. Van barátnőm és nincs semmi olyan szándékom az illetővel. Csupán lenne kellemes társaságom otthon.
23 éves rendes normális srác vagyok. Most nem várok jelentkezőket.
Csak érdekelne, hogy erről mi a véleményetek nektek lányok?
Csak hátsó szándékot lehet feltételezni rólam? Vagy érdekelne sokakat?
Nem.
Nem fogok azért ingyen kivenni egy szobát, hogy másnak a kellemes társasága legyek...
Ez így rém kellemetlenül hangzik.
20N
Feltételezném, hogy van valami mögöttes szándék, mert senki nem ad ki szobát ingyen. Inkább add olcsón, hamarabb fogsz találni jelentkezőt és te is jobban jársz.
Amúgy a barátnődet nem zavarná, hogy egy másik lánnyal akarsz lakni? Miért nem költözöl inkább vele össze, ha már ennyire társaság kell?
A mai világban nincs ingyenebéd. Ami ingyen van az valami rejtett kötelezettséggel jár.
De a te szempontodból is: ha valakinek nem kell fizetnie valamiért akkor azt nemigen fogja becsülni. Ha ingyen akarod adni az albérletet akkor egyrészt mi a fene ütött beléd, másrészt a legalját fogod odavonzani aki rendetlen stb.
Szerintem inkább vegyél ki egy egy szobás lakást és amit megspórolsz adományozd el. Vannak olyan oldalak, ahol konkrét embereknek lehet segíteni, akikre éppen nagyon ráférne a segítség.
Amit írtál az nagyon gyanús és veszély lenne. Ha rossz helyzetben lévő embereket szerződés, minden nélkül beengedsz, akkor betörést/rablást kockáztatsz, illetve lehet valaki nagyon agresszív lesz és nem tudod majd kirakni, bármennyire is próbálkozol, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!