Ingyen albérletbe elmennél?
Lehet kifogok venni egy két szobás lakást Budapesten. Azonban nekem csak egy szobára van szükségem. Gondoltam a másikat egy olyan lánynak kiadnám ingyen akinek szüksége van rá és nem nagyon van pénze. Viszont az zavarna ha fiukat hozna fel, így ez az egy szabály lenne. Van barátnőm és nincs semmi olyan szándékom az illetővel. Csupán lenne kellemes társaságom otthon.
23 éves rendes normális srác vagyok. Most nem várok jelentkezőket.
Csak érdekelne, hogy erről mi a véleményetek nektek lányok?
Csak hátsó szándékot lehet feltételezni rólam? Vagy érdekelne sokakat?
Ha nincs semmi hátsó szándék a cselekedetedben akkor le a kalappal előtted!
Sokan kételkednek ebben és ez a mai világban érthető is.
Viszont a te logikád is érthető. Miért lakj együtt egy bányarémmel ha te állod a lakhatása költségét. Ha te választhatod meg a lakótársadat akkor természetes hogy számodra szimpatikus embert fogsz választani.
Én a helyedben egy eléggé mérsékelt díjat azért beszednék, mondjuk a normál ás 50% át. Max amikor kiköltözik és te utólag is úgy gondolod hogy jó lakótárs volt és nem okozott a lakásban sem maradandó kárt, akkor a kezébe nyomod az általa addig befizetett összeget.
Hmmm érdekes gondolat. Esetleg a rezsit.
Bár ez attól függ van e keresete és pénze rá. Nyilván kellemetlenül is érezheti magát ilyen helyzetbe az ember szóval max kitalálunk valamit közösen. És most nem olyan dologra gondolok.
Nincs hátsó szándék. Nem vagyok olyan beteg elme és megvan mindenem ami egy rendes élethez kell. Köszi ^^
Oltári baromság az ötlet. A saját tulajdonodba azt engedsz be, akit akarsz, egy bérelt lakásba pedig azt, akit a tulaj is beenged. Beleértve a barátnődet is. Ő sem jöhet-mehet, ha nem járul hozzá a lakás kiadója. Ez ugyanis szerződésszegés, és ha enyém lenne az a lakás, repülnél azonnal, amint tudomást szereznék a dologról. Kaució nélkül.
Ezen gondolkodj el.
"Azonban elég jó emberismerő vagyok és hiszek abba, hogy megtudom állapítani a valódi természetét apró jelekből."
Én is ezt gondolom, csak éppen magamról.
Ezért meg merem kockáztatni, hogy neked még az életben nem volt barátnőd és ilyen szerencsétlen módon próbálsz valami naiv lány közelébe jutni, aki legyen pénztelen, fiatal, csinos és mindig a rendelkezésedre álljon.
Ez az egész egy beteges elmére vall és sajnos egy név ugrik be a közelmúltból:
Natascha Kampusch neve.
Csak nehogy idáig fajuljon a betegséged.
Gondolhatod ezt.
Megengedem. ^^
A tulajos dolgot már ezerszer megbeszéltük. 😘
Jelenleg egyetlen olyan nőt tudok neked ajánlani aki megfelel a beteges elképzeléseidnek és napi 24 órában a rendelkezésedre áll.
Egy guminőt.
Ilyenkor gondolok bele nehézsorsú férfiként, hogy mennyire könnyű lenne nőként. Meg mennyire jó dolguk van az itteni válaszok alapján, hogy nem elég, hogy visszautasítják az ajánlatodat, de még el is hordanak mindenféle beteg, perverz állatnak, miközben semmit sem tudnak rólad.
Túlságosan is jó dolguk van a nőknek a mai világban.
Bizonyos dolgokról nem volt szó. Természetesen még ellenkeznék is ha próbálkozna mert van kapcsolatom. 😌
De amúgy igen. Az biztos, hogy több a lehetőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!