Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ingyen albérletbe elmennél?

Ingyen albérletbe elmennél?

Figyelt kérdés

Lehet kifogok venni egy két szobás lakást Budapesten. Azonban nekem csak egy szobára van szükségem. Gondoltam a másikat egy olyan lánynak kiadnám ingyen akinek szüksége van rá és nem nagyon van pénze. Viszont az zavarna ha fiukat hozna fel, így ez az egy szabály lenne. Van barátnőm és nincs semmi olyan szándékom az illetővel. Csupán lenne kellemes társaságom otthon.

23 éves rendes normális srác vagyok. Most nem várok jelentkezőket.

Csak érdekelne, hogy erről mi a véleményetek nektek lányok?

Csak hátsó szándékot lehet feltételezni rólam? Vagy érdekelne sokakat?

2021. okt. 26. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
Szerződés nélkül nagyon nem tudnak mit csinálni. Természetesen fontos, hogy szimpi legyen. Ha úgy érzem bízhatok benne az nekem elég. Ha kiraból hát kiraból. Én segíteni akartam. A lelkem tiszta.
2021. okt. 26. 19:14
 12/64 anonim ***** válasza:
95%
A barátnőd helyében otthagynálak, amint magadhoz vennél egy nőt a lakásodba.
2021. okt. 26. 19:17
 13/64 anonim ***** válasza:
96%
Szerződés nélkül eleve nem veszek ki lakást, mert semmi nem garantalja, hogy nem raksz utcara vagy ami rosszabb, ezzel zsarolva nem erőszakolsz meg.
2021. okt. 26. 19:26
 14/64 anonim ***** válasza:
90%

"Szerződés nélkül nagyon nem tudnak mit csinálni."

Szerződés nélkül senki nem fogja betenni a lábát a lakásodba mert a szerződés mindkettőtöket véd. Ha valóban "tiszta a lelked" akkor ezt megértenéd.

"Természetesen fontos, hogy szimpi legyen."

Tehát szerződés nuku, csak szimpi legyen. Mi van ha már nem "szimpi" neked, egyszer csak az utcán fogja találni a holmiját?

Egyébként is: miért kell hogy lány legyen az illető? Miért nem akarsz szerződést? Ugye tudod milyen hátborzongató képet festesz most magadról?

Te vagy álomvilágban élsz vagy épp most adunk tippeket egy szociopatának...

2021. okt. 26. 19:29
 15/64 A kérdező kommentje:

Érthető gondolatok. 😂

Közben a valóság, hogy csak segítenék valakinek elkezdeni az életét. Gondoltam, hogy van aki örülne egy ilyen lehetőségnek. Egy kedves aranyos lányból nehezen képzelem el, hogy kirabólna. Mint férfi azt mondom, hogy egy férfinak életrevalónak kell lennie. Ha külső segítségre szorúl az probléma. Egy lánynak sokkal szívesebben segítek. Úgy gondolom ha mar saját lakásomról van szó megválaszthatom kivel akarok együtt lakni. Egy embernek akarnék segíteni úgy, hogy az életemet de befolyásolja negatívan. Win win helyzet. Megértem ha nem bízik bennem az illető, de egy személyes elbeszélgetés után remélem. Szerződést felőlem írhatunk. Igazából ugyan mindegy.

2021. okt. 26. 19:50
 16/64 anonim ***** válasza:
82%

"Úgy gondolom ha mar saját lakásomról van szó megválaszthatom kivel akarok együtt lakni."

Dehát nincsen saját lakásod.

Csak "egy csóró albérletes vagy". Inkább kezdjél gyűjteni egy sajátra.

2021. okt. 26. 19:55
 17/64 A kérdező kommentje:
Hát igen. Van akinek ez a lényeg. 😋
2021. okt. 26. 19:59
 18/64 anonim ***** válasza:
94%

Ha en lennek a tulaj, ki is basznalak azzal a lendulettel, ahogy megtudom, hogy te egyedul vetted ki a lakasom es “titokban”, TE kiadod egy masik felnek is. Meg ha ingyen is, ez akkor sem jo. Szeretnem tudni es en eldonteni, hogy pontosan kiknek adom ki, ha mar enyem a lakas. Attol meg, hogy fizetsz erte es kiveszed, nem a tied.

Az meg a masik, hogy nokent ilyen feltetelekkel biztos, hogy nem mennek ebbe bele. En nem hozhatok fel senkit, de te a csajod barmikor. Ez mi mar?

Meg egyebkent is, a munkam miatt sokszor szinte csak aludni jarok haza, nincs nekem arra idom, hogy meg a lakotarsamat is szorakoztassam. Inkabb fizetek az albiert, de a baratom legalabb nalam aludhat, nem eroszakol meg almomban a lakotarsam es nem kell pofaznom senkivel meg akkoris, amikor rohadtul nincs hozza kedvem.

2021. okt. 26. 20:06
 19/64 anonim ***** válasza:
74%

4: Illegális.

Megszeged a bérbeadóval kötött szerződést.

2021. okt. 26. 20:07
 20/64 A kérdező kommentje:

Örülök ha van pénzed saját albira. ^^

Ezesetben ugyan ki se adnám neked mert nem szorulsz segítségre.

Kifejezetten fontos lenne, hogy olyan embernek segíthessek aki rászorul és örülne neki. Két szoba, két ember. Tegyük fel a tulajt nem érdekli, hogy két ember lakik egy két szobás lakásba és tud is róla. Ez olyan probléma ami engem érint és nyilván elvan intézve minden. Azért nem szeretném, hogy felhozza a fiú barátját mert nem ismerem. Lehet rosszul választ és emiatt sajnos sokszor vált. Lehet az egyik fiú tényleg elvinné a cuccaimat. A lányba és az ismerőseimbe viszont megbízok. A barátnői nyilván nem viszik el a cuccaimat. Legalábbis valahogy kevesebb esélyt látok rá. Normális társasággal rendelkező személyt keresek akivel minden okés, és csak az anyagi helyzete nem túl előnyös.

"En nem hozhatok fel senkit, de te a csajod barmikor. Ez mi mar?"

Ha kapsz ingyen egy lakást a legkevesebb, hogy ennek az egy darab szabálynak eleget teszel. Mint mondtam nem kell szórakoztatnia. Csupán egy barátságos személy legyen az akivel néha összefutok. Nem az van, hogy egy vadidegen van a lakásomba akitől félek kimenni a mosdóba mert nem tudom, most bent van e vagy sem. Legyen meg családi/baráti légkör. Ez az elején ha találkozunk úgyis lelehet szűrni, hogy én szimpatikus vagyok e neki, vagy pedig egy gyanús alak. ^^

Egyszerűen megosztom ami van és nem kérek tőle semmit azon az egy feltételen kívül.

2021. okt. 26. 20:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!