Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ingyen albérletbe elmennél?

Ingyen albérletbe elmennél?

Figyelt kérdés

Lehet kifogok venni egy két szobás lakást Budapesten. Azonban nekem csak egy szobára van szükségem. Gondoltam a másikat egy olyan lánynak kiadnám ingyen akinek szüksége van rá és nem nagyon van pénze. Viszont az zavarna ha fiukat hozna fel, így ez az egy szabály lenne. Van barátnőm és nincs semmi olyan szándékom az illetővel. Csupán lenne kellemes társaságom otthon.

23 éves rendes normális srác vagyok. Most nem várok jelentkezőket.

Csak érdekelne, hogy erről mi a véleményetek nektek lányok?

Csak hátsó szándékot lehet feltételezni rólam? Vagy érdekelne sokakat?

2021. okt. 26. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%

Na meg alapból elég kiszolgáltatott helyzet, hogy szerencsétlennek még egy szerződése sincs, így teljesen ki van szolgáltatva valami beteg perverz állatnak aki "randizgat" vele lakáson belül. Ez minden csak nem nyugalom.

És főleg nem segítség, csak kihasználás. Akárhogy nézem ez beteg.

2021. okt. 26. 21:47
 42/64 anonim válasza:
100%

Kérdező, nagyon sok minden hibádzik abban amiket írsz.

1, valamiért úgy gondolod, hogy minden lány csak jó lehet, ellenben a férfiak mind megbízhatatlan alakok. Ezzel szemben kb hasonlóak a férfiak és a nők, szóval teljesen fals az indoklásod amivel a férfiakat kizárod

2, Egy beszélgetés alapján nem lehet semmit sem megtudni a másikról. Simán el lehet játszani néhány napig, hogy valaki egy szuper kedves barátságos emberke, miközben egy pszichopata, aki tönkre akarja tenni az életed.

3, Hiába jók a szándékaid (feltételezve, hogy tényleg azok), akik ki akarnak használni másokat, azok is pont ugyanazt fogják mondani mint te, szóval normális ember nem bízna meg benned. Tudod, óvodásoknak is azt tanítják, hogy ne fogadj el cukorkát idegenektől. Te pedig a felhívásoddal konkrétan egy cukrosbácsi vagy.

2021. okt. 26. 21:50
 43/64 A kérdező kommentje:

Én az a cukros bácsi vagyok aki tényleg cukrot ad csak úgy. ^^

Úgy gondolom, hogy egy lánynak nagyobb szüksége lehet egy biztos pontra mint egy férfinak. Ha tetszik ha nem ez a véleményem. ^^

Egy sima beszélgetés alapján nem. Azonban elég jó emberismerő vagyok és hiszek abba, hogy megtudom állapítani a valódi természetét apró jelekből.

Ha tévedek hát benne van. Akkor kibírom a megbeszélt időt aztán szia.

Senkit nem fogok rábeszélni a dologra és erőltetni se fogom szóval ezzel sincs probléma. :P

Akinek ez egy nagy segítség lenne elfogadja. Aki inkább fél a dologtól az elutasítja. Megértem és elfogadom. Csak egy lehetőség. Amúgy szerintem személyes találkozónál ez a sok félelem elmúlik. Ugyanis egyáltalán nem tűnők veszélyesnek és az elmém se zavaros. Kedves barátságos alak vagyok. ^^

Bár most így el is ment a kedvem tőle picit. :c

Szomorú amikor mindenkibe ott a rosszindulat. Senki se bíz senkibe. Az a baj, hogy megértem mert a legtöbb emberbe én is csalódtam. Remélem találok hozzám hasonló rászorulót akivel jól kijövünk majd. ^^

2021. okt. 26. 22:19
 44/64 anonim ***** válasza:
100%

Én laktam rövidebb ideig fiúként hasonló haveri alapon albérletbe amikor segítségre volt szükségem, úgyhogy a kérdés teljesen jogos. Le a kalappal a jószándékú cselekedet előtt.

De azt is értem miért jöttek ezek a kommentek teljesen egyetértek nem látom miért ragaszkodsz a lányhoz akkor? Fiatal legyen és csinos? Pasikat ne hozzon fel? És a rászoruló "lányka" egy 50-es nő 3 felnőtt gyerekkel? Nem mindegy, ha nem akarsz semmit tőle?

2021. okt. 27. 06:46
 45/64 anonim ***** válasza:
84%

"Remélem találok hozzám hasonló rászorulót"

Ez továbbra is rosszindulatúan és betegesen hangzik... :D

2021. okt. 27. 08:21
 46/64 anonim ***** válasza:
100%

"haveri alapon albérletbe"

Azért tegyük hozzá, haveri alapon segíteni nem ugyanaz, mint célirányosan "szép lányokat" keresni konkrétan prostituált pozícióba, hogy "kellemes társaság" legyen a "finom ebédhez" amit "kettesben" fogyasztanak el. És a lány még a pasiját sem hozhatja fel, hogy tökéletes legyen a "barátnő feeling" a "szimpatikus lakótárs" számára.

És még csak szerződése sem lenne, hogy teljes legyen a kiszolgáltatottság.

Akárhogy nézem ez nem normális.

2021. okt. 27. 08:46
 47/64 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy szerződés lehet. Számomra mindegy hogy van e vagy nincs. Az se kell, hogy nagyon szép legyen, de azért szimpatikus. Az hogy kinek minek tűnik nem különösebben érdekel. Nyilván jó ha korombeli és nincs gyereke. Magamnam nem szeretnék ártani. Sok gyerek van a családba és őket is nehezen viselem. 😂 Családoknak vannak családok átmeneti otthona ahol eltudnak élni évekig. Ha pl. valaki pestre menne egyetemre, de nincs pénze kolira meg albira, neki egy lehetőség.

Egy 50 éves nővel se szeretnék pedig nincs bajom velük. Csupán ha már elköltözök anyámtól akkor ne egy másikhoz.🙈

Ugyan az lenne a szitu mintha egy idegennel költöznénk egy albérletbe külön szobába. Csupán neki ingyen van. Semmi egyéb. De örülök, hogy valaki a jó részét is látja. ^^

2021. okt. 27. 09:20
 48/64 anonim válasza:
85%
Már leírták ezerszer, miért ragaszkodsz ennyire ehhez a hülyeségez? Rád nézve is meg másokra nézve is veszélyes. Ennyi. Költözz egyedül egy garzon lakásba, ha meg annyira segíteni akarsz adj pénzt egy alapítványnak. Amugy is nagyon creepy vagy, ez a mézes mázas stílus, falra mászok tőle.
2021. okt. 27. 09:54
 49/64 anonim ***** válasza:
23%

Nem értem, hogy itt kb minden válaszoló le akarja beszélni erről a kérdezőt, holott egyáltalán nem erről szólt a kérdése, csupán véleményt kért, mit gondoltok róla. Amelyik válaszoló nem tudja meggyőzni, az pedig rögtön betegnek nevezi és sértegeti. Miért hiszi ezen az oldalon mindenki, hogy azaz igaz, amit ő gondol és csak az létezik?

Nyílván,ha a kérdező szeretne valakit befogadni, be is fogja. Azt pedig hadd döntse el ő, hogy kinek akar segíteni, mellesleg nem tudom itt hányan segítenének egy 60 éves csövesnek inkább, mint egy 20 éves rossz háttérrel rendelkező lányon.

2021. okt. 27. 10:00
 50/64 anonim ***** válasza:
83%

Tudod pont ez a baj mennyi fiatal csinos lányt hülyítenek el és használnak ki mert rossz háttér van mögötte. Személyes történetem van Londonból ezért húz fel a téma.

Nem a kérdezővel van a baj, én is sokkal-sokkal szívesebben élnék egy csinos lánnyal még ha nem is lehet semmi és ezt a tudtára adnám, nem azzal jönnék, hogy fel akarom karolni a szegényes környezetéből.

2021. okt. 27. 10:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!