Elmennétek albérletbe ha otthon nem érzitek jól magatokat és mindenért titeket hibáztatnának?
24 évesen már időszerű, hogy önálló életet élj.
Ne menj a 8. kerületbe, mert megint kezd lepusztulni, mióta új városvezetés van, sokat romlott a közbiztonság. Megint tele van hajléktalanokkal és drogosokkal. A kerület képviselőcsoportja és polgármestere azt a határozatot hozta, hogy a társasházak kapujából,
udvaráról és lépcsőházából tilos elzavarni a hajléktalanokat.
Ugyanis minden társasházban van szociális lakása az önkormányzatnak (mindegyik önkormányzatnak van). Kiutalják hajléktalanoknak, azok meg viszik a cimboráikat, van kapukulcsuk és beengedik őket. A rendelet arról szól, hogy a Társasház tulajdonos többsége "szolidaritásból" nem zavarhatja el őket. Nem javaslom a nyolcadik kerületet.
.
Menj Budára. Most olcsóbbak az albérletek, amíg a vészhelyzet tart.
Olyan szerződést kell kötni, hogy nem emelheti a tulaj később sem
a bérleti díjat.
Nem pont oda terveztem csak példának írtam :D.
oda amúgy se járok csak néha ha barátnőmhöz megyek át.
elég annyi :)
Én biztos nem dobnék ki havi minimum 100ezret az ablakon, hanem inkább gyűjtenék egy saját önrészére és 24 éves felnőtt emberként megpróbálnám otthon konszolidálni a helyzetet.
Egyedülállóként albérlet mellett soha nem lesz saját lakás, még egy garzon sem.
A mostani vírushelyzetben még azok is hazamennek akik tehetik, akik eddig albiban laktak.
De mindenki maga ismeri a körülményeit.
4.nem tervezek sajátot.
albérlet vonzott mindig is valamiért.
amúgy nincs párom akivel ketten lehetne igy egyedül megyek, de tökéletesen meg vagyok egyedül.
Ha soha nem tervezel sajátot, mert neked megfelel, hogy 60 évesen is albérletben élj, akkor a kérdésedre csak te tudhatod a választ.
Hogy te mennyire vagy képes tolerálni az otthoni helyzetet, vagy a változás neked mennyi pénzt ér meg azt csak te tudhatod.
Ha van pénzed akkor menjél albérletbe természetesen. Nincs ebben semmi félelmetes nem kell félni tőle.
Én lassan 10 éve nyomom de olyat még nem hallottam, hogy nem akar saját lakást az albérlet jobban "vonz" 😄 de nem baj látszik még kezdő vagy, majd 10 év után tuti megváltozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!