Okozhat gondot a gáz rendszerben esetleg ha esténként és napközben mikor nem vagyok itthon elzárom a gázt?
Néha mikor elsétálok a gázmérő készülék, csap előtt a lakásban érzem a szagát, valószínűleg kis mértékben, de szivároghat a szelepnél.
2 nap alatt 0,25 m^3-rel növekedett a fogyasztott gáz mennyiségén az óraállás szerint, azonban nem használtam a sütőt és a konvektoroknál is elvolt zárva a gázszelep.
Nem rég lakom ebben a lakásban, nem ismerem még eléggé viszont nem gondolom ezt normális helyzetnek -már jeleztem a főbérlőmnek az esetet- de addig is az esténkénti elzárásra gondoltam gyors megoldásként.
Ha még életben vagy, meg a szomszédaid, hívj minél gyorsabban egy gázszerelőt. Nem vicc, legkisebb mértékű szivárgás is okozhat robbanást. Tapasztalat....
Kiguberáltam neked videót bátorításként:
De miért vársz a főbérlőre? Ilyen esetben nyugodtan a bérlő is kihívhatja a szolgáltatót (sőt akár idegen is, nekem is volt, hogy mentem hazafelé és az egyik háznál erős gázszag volt, nem volt otthon senki a házban, felhivtam a szolgáltatót és küldtek ki szerelőt, megszüntették a hibát). Nem kerül pénzbe.
Mit csinálsz, ha a tulaj le💩ja és jön a hideg, ott maradsz fűtés nélkül, vagy felrobban a lakás? Az drága lesz neked, ha túléled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!