Mi a legellenszenvesebb számodra az ateizmusban?
Az ateisták is hívők, csak még nem tudnak róla...:D
üdv
25/F
LastOne.Left
10:50
Te homoszexuális vagy csak még nem tudsz róla:D
Nem szeretem amikor a kommunizmust összemossák az ateizmussal, "mert hogy mi van most Koreába" . Ott a kommunizmus az "állam vallás". Az ateizmus nem vallás. Lényege pont a dogmanélküliség.
A kreacionizmust meg hadjuk.
Addig engem nem zavar senkinek a hite amíg a saját gondolatbeli szabatságomat nem korlátozza, vagy nem destruktív a társadalom számára ( lásd ufóhívő kristályáruló kóklerek )
Nem tetszik továbbá az sem hogy egyes (nem ateisák) a 20. század minden mocskát rá akarják kenni az ateizmusra (és az evolúcióra)vicc. én se hozakodom fel az inkvizícióval meg a boszorkányüldözéssel, csak azért, hogy befeketítsem a kereszténységet .nem teszem mert ezkhez a mai hívőnek semmi köze, nem az ő hite tehet arról hogy történtek ilyen dolgok.
10:56
Miért mindenki homoszexuális? :D
Azt hiszem nagy bajban lennénk...:D:D
de köszi a szellemes bókot, az enyém viszont igazság tartalmú, nem enyhén.
üdv
25/F
LastOne.Left
Ugyanaz mint a hivokben, csak a sajat maguk altal hitt/nem hitt dolgot tartjak helyesnek, mas velemenye hulyeseg.
A fanatizmus, hogy csak a sajat gondolata lehet helyes.
Neked ateista vagyok...Istennek, kitarto ellenzek!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!