A Jobbikon belül ki a legszimpatikusabb, és a legellenszenvesebb? (Jobbik szavazókat kérdezem, meg akik csak talán szavaznának a Jobbikra)
Én valószínűleg a Jobbikra szavaznék, ha ma lenne a választás.
Aki nagyon szimpatikus: Dúró Dóra, Balczó Zoltán,Hegedűs Lorántné(Neki az abortuszellenes javaslataiért nagyon hálás vagyok!), illetve Fülöp Erik tiszavasvári polgármester
Csak simán szimpatikus: Mirkócki Ádám, talán Morvai , illetve Vona Gábor
Nem annyira: Gyüre Csaba
Utálom: Zagyva György Gyula, Z. Kárpát Dániel, Szegedi Csanád
Nekem mindegyik szimpatikus, nem utálom egyiket sem.
Aki kiemelkedően szimpatikus: Vona Gábor, Morvai Krisztina, Pörzse Sándor, Dr. Gaudi-Nagy Tamás.
Én eddig személyesen csak 3 jobbikossal találkoztam a pártból. Vona Gábor nagyon szimpatikus volt, élőben sokkal inkább, mint tv-n keresztül. Nagyon jól beszél, ráadásul élőben látni igazán, hogy mennyire szívből, őszintén beszél, hogy tisztán látja a magyarországi problémákat, és próbál ezekre gyógyírt találni. Szóval ő tetszett. Ezenkívül még láttam a helyi jobbikos képviselőt, illetve 2 várossal arrébb az ottani képviselőt, ők is nagyon jól beszéltek. :)
Aki nem szimpatikus nekem, az Morvai Krisztina. Furcsán beszél, nyújtja a szavait, valahogy ez a stílus nem tetszik, és nem is igazán tud azonosulni a Jobbik elveivel, stílusával. A többiekről nem nyilatkozom, közben szoktam neten videókat nézni róluk, de azok alapján inkább még nem mondok véleményt.
szimpatikus: Vona, Dúró
antipatikus: Novák, Zagyva, Pörzse
Szimpatikus:
Vona, Novák,Szegedi
Anti:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!