Szűz Máriának tényleg csak úgy elhitték hogy nem csalta meg a férjét, hanem a szentlélek szállta meg?
Miért csodálkozol a dolgok menetén ?
Egy konkrét kérdésre nem vagytok képesek egy normális választ adni.
Tessék itt van újra:
A legrégebbi emberi csontváz 2 millió éves.
A vallásotok szerint 6000 éves az ember.
Adj rá egyértelmű magyarázatot.
Kedves waltgab és 33-as!
No most 6000 éves Földet egyik történelmi egyház sem tanítja és soha nem is tanította. A Szentírásban nincs benne. Az, hogy ti bekajáljátok néhány "kisegyház" vagy pár fundamentalista keresztény egyébként a bibliai kutatásokat teljesen mellőző magyarázatát, ez a ti bajotok.
#42-es
Hát így már mindjárt érthető.
Én magam is bekajáltam a kisegyház dumáját. Hogy mennyire átvertek ezek mocskok.
Akkor ezt felírom a jegyzeteimbe, hogy a kicsinek nem hihetsz.
Na, de álljon meg a menet. Csak nem lenézed a kis egyházat ? Nem ég le a bőr a kis pofikádról, mikor ennyire képmutató vagy ? Ezt tanultad istenedtől ?
Ha az is lenézné a kicsiket, akkor hol lennél Te magad ?
Mert "nagy ember" Te sosem leszel ezzel a mentalitással.
Pontosan ez a baj veletek.
Mindenki szidja a másik vallását. Ha én keresztény vagyok, akkor lenézem a kis mitugrász afrikai törzsi rítusokat, amikor esőért táncolnak, meg lenézem az összes többit aki nem az én "NAGY" vallásomat választotta.
Tudod hol lennél Te, ha nem ide születsz ?
Ugyanott ugrálnál az afrikaiakkal esőért, Te szerencsétlen. Csak annyit tudnál az egész világról, hogy van két szomszédos falu, aztán ennyi.
Ott ugrálnál esőért és nagy ívben letojnád a keresztény vallást.
Hányszor olvasom itt az oldalon, hogy a hitgyülisek, meg az őrtorony, micsoda tróger banda. Ti mondjátok róluk, a NAGY VALLÁS. Mintha Ti különbek lennétek. Attól mert a Ti vallásotok régebb óta hülyíti az embereket, semmivel sem jobb, mint aki csak 30 éve.
Balinhun !
Annyit tudok a vallásodról, hogy elutasítjátok nagyon sok tudományosan bizonyított, vagy bizonyítottság hiányában csak tudományos elméletnek tartott dolgot.
Elutasítjátok a DNS vizsgálatot és annak hitelességét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!