Miért hisztek abban ami az emberek agyszüleménye?
Az összes vallás egy vagy több ember agyszüleménye, amit azért talált ki, hogy tömegeket irányítson, mert jó ember magától is lehet jó nem azért, hogy egy jobb helyre kerüljön, ez olyan mintha segítesz valakinek ingyen de másnap már kérsz tőle egy ezrest
igen, ateista vagyok, viszont ezt a kérdést fel kellett tennem mert ez az amit nem tudok megérteni
48.Hsz!
Ha te elárulod,hogy honnan lett az energia,én is elárulom honnan lett Isten.
Nyugi,nem kell keresgetned a választ,mert azok úgy magától megválaszolódnak,mint az energia anyaggá sűrűsödése is magától lett.
Vannak olyan anyagok amik a föld keletkezése előtt is léteztek es van olyan ami természetes vagy mesterséges úton létrejött
Írj legalább 1 olyan dolgot ami bebizonyítja hogy létezik Isten ami nem a Bibliával kapcsolatos mert az hogy valami le van írva egy könyvben nem jelent semmit
Vidiripi
A Föld keletkezése és a Nagy Bumm is le van írva egy könyvben! De ugye.........mert az hogy valami le van írva egy könyvben nem jelent semmit!!!!!
58.Hsz!
1.A józan ész.
A létező mögött léteznie kell,egy magasabb rendű létezőnek.(Egy kutya nem épít kutyaházat,s az ember sem készít életet vegykonyhájában .)
Kedves kérdező!
Örülökb hogy megosztottad velünk a vallásról, hitről és Istenről szóló agyszüleményedet. Azonban meg kell mondjam, jobban örültem volnab ha legalább valami halványlila fingod lenne azzal a témával kapcsolatban, amelyekről fantáziálgatsz.
Sajnálom, de mivel az érveket nem fogadod el, a tudásod pedig enyhén szólva igencsak hiányos, így nem látom túl sok értelmét annakb hogy megmagyarázzam, miért akkora ordas nagy baromság amit írtál.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!