Miért hisztek abban ami az emberek agyszüleménye?
Az összes vallás egy vagy több ember agyszüleménye, amit azért talált ki, hogy tömegeket irányítson, mert jó ember magától is lehet jó nem azért, hogy egy jobb helyre kerüljön, ez olyan mintha segítesz valakinek ingyen de másnap már kérsz tőle egy ezrest
igen, ateista vagyok, viszont ezt a kérdést fel kellett tennem mert ez az amit nem tudok megérteni
Ez meg a te agyszüleményed. Miért kellene hinni neked?
Hovatovább mindazok, akiket te hitelesnek tartasz, ők is a gondolkodás útján jutottak el azokhoz a megállapításokhoz amelyeket magadénak vallasz. Tehát nem tudsz olyan dolgot mondani, ami ne lenne agyszülemény.
igen ez a kérdés az én agyszüleményem de láthatóan nem az a tervem vele, hogy tömegeket irányítsak, mint a vallás
választ még nem kaptam a kérdésre
"igen ez a kérdés az én agyszüleményem de láthatóan nem az a tervem vele, hogy tömegeket irányítsak, mint a vallás
választ még nem kaptam a kérdésre"
Az apostoloknak ez lett volna a céljuk? Te jóember, elüldözték őket a városokból, börtönbe vetették őket, meg a legtöbbet ki is végezték...
Akkor még egyszer...
Az apostoloknak irányítás és uralom lett volna a céljuk? Elüldözték őket a városokból, börtönbe vetették őket, meg a legtöbbet ki is végezték...
Semmi azaz SEMMI hasznuk nem volt abból hogy azt hirdették hogy látták a feltámadt Jézust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!