Miért kell "hit" az evolució elmélet elfogadásához?
Mutassd be, miről beszélsz, mert ez így bemondásra kevés. Ez a Cholerra tulajdonsága, mint már írtad. Környezeti hatásokra így reagál, védekezik.
Itt a cikk:
Semmiféle differenciálódásról nincs szó, szóval ezt magára írtad?! " Azért így hazudozni, ehhez már pofa kell.
Mondom én hogy troll vagy te"
"Honnan fogja tudni az élőlény hogy mennyi változás fér még bele, és honnantól kell megállnia a fejlődésben, mert az már makroevolúció lenne? Na? "
Mellébeszélés, rizsa. Tanuld meg a mai rendszartant, ott van leírva. Ma jól láthatóan elkülönülnek a családok egymástól. Ha nem tudsz egy kutyát egy majomtól megkülönböztetni, fordulj orvoshoz:)
"Igen, és ez anélkül is jól levezethető hogy bármilyen dokumentációd lenne a gyártási folyamatról. Ha valaki tényleg ért hozzá, kb vet egy gyors pillantást a motorra, esetleg vezet egy-két kört, és mondja hogy mi és hogyan változott.
Ugyanez a helyzet a fosszíliákkal is. Aki hozzáértő, az pusztán a csontok alapján levezeti mi és hogyan fejlődött."
Nem ugyanaz, mivel a gépkocsinál le lehet írni, hogy mi és hogyan változott, a fosszíliáknál meg nem.
"Mellébeszélés, rizsa. Tanuld meg a mai rendszartant, ott van leírva. Ma jól láthatóan elkülönülnek a családok egymástól. Ha nem tudsz egy kutyát egy majomtól megkülönböztetni, fordulj orvoshoz:)"
Ha nem tudsz értelmezni egy egyszerű kérdést, fordulj orvoshoz :)
Bocsi, ezt még muszáj volt :D
De egy kis segítség, a kérdés nem az volt hogy mi a különbség a rendszerani családok között. Sőt, a kérdésnek köze sem volt ehhez a témához.
Gondolkozz még, hátha idővel majd leesik :)
"Aki hozzáértő, az pusztán a csontok alapján levezeti mi és hogyan fejlődött."
Csakhogy az nem genetikai levezetés, hanem fantázia.
Ezt a vergődést... ahogyan a dolgokba bele sem nézve próbálod változatosan leírni, hogy "nem érdekel, akkor is nekem van igazam" :D.
További jó idegeskedést, Tortácska! :P
"Ezt a vergődést... ahogyan a dolgokba bele sem nézve próbálod változatosan leírni, hogy "nem érdekel, akkor is nekem van igazam" :D. "
Na igen, ilyen embereket látva gondolkozom el mennyi igazság van abban a mondásban hogy a hülyeség áldásos.
Nesze itt a bizonyíték! Nem, az csak fantázia mert én túl hülye vagyok ahhoz, hogy ezt felfogjam!
És áldásos tudatlanságban boldogan élt, amíg meg nem halt :D
"Egy egysejtű életmodú és szaporodású élőlény ma már többsejtű szaporodást és életmódot folytat."
Ez az evós esti mese, ez nem tudományos bizonyíték.
Semmit nem értel a biológiához, a genetikához meg főleg.
"Egyértelmű és dokumentált bizonyítéka az evolúciós változásoknak, hogy spontán új információ jöhet létre ami új típusú élőlényt eredményez. "
Ez csak a chlorella telepalkotására bizonyíték, másra nem.
És nem jött létre új információ, a chlorella mindig képes volt telepeket alkotni bizonyos körülmények közt, így szó sincs új információról. Pláne spontán.
Zárjuk: a törzsfejlődés nem tudományos, hanem fantasy kategória
Mondod ezt te a kígyóvá változó bot, beszélő kígyó, semmiből támadó víz, és egyéb, meghökkentő mesék világában élve, szokás szerint, egyre csak jobbakat írsz :).
De azért szeretünk! Na, talán egy picit :D
@Kérdező: Egyelőre nem kaptam meg a Mózes szőrcsuhájára vonatkozó részletes leírást, úgyhogy innentől kezdve a Biblia hazugság.
Ezen a szinten mozog mind az "érvelésed", mind a követelőzésnek álcázott vergődésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!