Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért kell "hit" az evolució...

Miért kell "hit" az evolució elmélet elfogadásához?

Figyelt kérdés

2017. aug. 21. 12:23
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/295 anonim ***** válasza:
94%

"Így kell ezt csinálni,"...

Így is lehet csinálni. Így is lehet sakkozni, talán említettem már.

Jó szokásodhoz híven bemásolsz ide oldalakat. De mondom, minek elolvasni? 1 gondolat nincs közöttük ami sajátod, ami arról árulkodna, hogy egyáltalán Te valaha is elolvastad volna azt, amit bemásoltál... nem hogy meg is értetted volna.

Én is másolhatnék ide krikszkrakszokat, néhány érv után becsempészhetnék egy teljes Rejtő regényt, majd a végére megint pár sor, majd az asztalra csaphatnék, hogy "nyertem!" "Én másoltam be hosszabbat!"

Az idézésnek meg nem ez a hivatalos formája... Skicc Pali után nem ártan, ha egy kicsikét ezt megtanulná itt mindenki.

Slusszpoén a "Grafikus ábrázolás: Engel A. E. J. 1969. Time and the earth. American Scientist 57 (4): 458-483", főleg hogy nem is mutattál be egy grafikus ábrázolást sem XD

Aztán nem restellsz még egyszer bemásolni ugyanazt az oldalt...

De mit is vársz tőlünk? Szedjük szét azt a hatalmas szöveget? Megtettünk már ilyen dolgot nem egyszer...

Amit általában találni:

- Filozófiai állítások természettudományosnak eladva

- Anekdotikus érvelések

- A témához való hozzá nem értés

- Tévedések

- És leginkább: a bizonyítékok teljes hiánya.

Most megkereshetnénk ezeket, de minek tennénk? Mikor úgyis csak elbeszélnénk egymás mellett...

- Mert valószínűleg el sem olvastad, így hogy olvasnád el a mi írásainkat is?

- Mert valószínűleg meg sem értetted, így meg főleg, hogy értenéd, amit mi írunk?

De sakkozgass nyugodtan, sorokat borítva. Max jót röhögünk a pupák próbálkozásaidon :D.

2017. aug. 29. 08:32
 222/295 anonim ***** válasza:
94%

Na jó, azért ránéztem a szerzőcskédre, s mit is találtam? Egy idézetet tőle, melyet egy bírósági tárgyaláson ejett meg:

"[i]f you want to define 'science' as testable, predictable" then creation science is not really science."

( [link] )

Hogy ez mit is jelent? Hát, mindenki maga döntse el :).

Ja és ne menjünk el amellett sem, hogy továbbra is írhat bárki könyveket... írhat egy Nobel-díjas is a "Marslakók Morfológiájáról", attól még nem lesz természettudományos. Ahhoz hiányzik még egy igen-igen fontos kritérium... De sajnos, azt Te látszik, hogy nem ismered.

2017. aug. 29. 08:39
 223/295 anonim ***** válasza:
94%

"Csak hogy lássák az emberek mennyire álkeresztény vagy bemásolom a hivatkozásaokat amiket a cikk írója is tett"

Hiába hivatkozik az író bármire is, ha egyszer félrevezető propagandát ír belőle.

Csak azért mert állítólag egy keresztény írta a cikket, az nem azt jelenti hogy akkor az fenntartás nélkül elfogadható. Pláne ha azt látjuk hogy a valóság nem egészen úgy van, ahogy azt az író megpróbálja előadni.

Inkább szomorú hogy ezeket egyesek gondolkodás nélkül elhiszik, ráadásul mintha joguk lenne ítélkezni, egyből álkeresztényeznek ha más nem így tesz. Nem ettől leszel se keresztény, se jó ember, kérdező!

2017. aug. 29. 09:50
 224/295 A kérdező kommentje:

"De sakkozgass nyugodtan, sorokat borítva. Max jót röhögünk a pupák próbálkozásaidon :D."

"...nyakuknak ékessége kevélység, ruha gyanánt erőszak borítja őket. A kövérség miatt kinn ülnek az ő szemeik, elméjük gondolatai csaponganak. Gúnyolódnak és gonoszságot szólnak; elnyomásról beszélnek fennhéjázással. Az égre tátogatják szájukat, és nyelvük eljárja a földet. Azért fordul az ő népe ide, hogy tele [pohár] vizet szürcsölnek; És mondják: Mint tudhatná ezt az Isten, s van-e a Magasságosban értelem?

2017. aug. 29. 10:49
 225/295 anonim ***** válasza:
93%

Ahamn, szóval ennyi a reakció? Egy idézet? Továbbra is semmi, de semmi saját gondolat? :D

Legalább látnád, hogy mennyire üres vagy, ember...

Ja, volt pár saját gondolat most, tényleg...

"Csak hogy lássák az emberek mennyire álkeresztény vagy bemásolom a hivatkozásaokat"

- Mintha lenne bármi logikai kapcsolat az összetett mondatod első és második része között is valaha... ez kérlek: "B" XD (Legalább valamire jók voltak azok a tesztek :D)

"Mi kreacionisták bemutatjuk a csalásokat, és félrevezetéseket, bizonyíthatóan és tényszerüen,amiket az evolucionisták tesznek."

- Mi ez a "mi"? Te magad még semmire sem mutattál rá. Csak oldalas szövegeket másolsz be, azt bólogatsz.

"Ráadásul az evolucionista álkeresztének huncut vádjaira is rámutatunk,"

- ?!? EMBER! :D

"AZ Ítéletet és a tanítást a Teremtő Istenre bízzuk mivel a kiinduló alap a Biblia és nem Darwin."

- Ki mondta, hogy Darwin lenne? :D

2017. aug. 29. 11:05
 226/295 anonim ***** válasza:
94%
Elrontottam... Csupán a Te felfogásodnak lehetne "B", természetesen nekünk ez "D". Szorri, kedves Nyctea Alba :).
2017. aug. 29. 11:08
 227/295 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező még a magyar nyelvet is töri, nem hiszem, hogy pont egy angol nyelvű idézettel bármit is elérsz nála. :D
2017. aug. 29. 11:28
 228/295 A kérdező kommentje:

"Ahamn, szóval ennyi a reakció? Egy idézet? Továbbra is semmi, de semmi saját gondolat? :D

Legalább látnád, hogy mennyire üres vagy, ember... "

A személyeskedésen semmi másra nem telik tőlletek!

Ja hogy a saját gondolat; ez megunt jó, olyan boldog vagyok mikor ilyen értékes hozzászólásokat írtok.

Ez nem az első és nem az utolsó 1000 meg1000 hozászolás itt a gyk-n, csak el kell olvasni. Ugyanazok a sablonszövegeket nyomjátok, mint a droidok.

Ja és mékőtöknek a saját gondolata?

Mert mindegyikőtöknek a hozzászólása majdem ugyan az. :))

Már megint melléfogtál mint mindég.

2017. aug. 29. 14:26
 229/295 anonim válasza:
91%
Hogy vegyünk komolyan, ha még írni se tudsz??
2017. aug. 29. 14:45
 230/295 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen vitaképtelen vagy. Ez nem személyeskedés. A falnak nincs értelme beszélni.
2017. aug. 29. 14:48
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!