Miért kell "hit" az evolució elmélet elfogadásához?
Ó, előkerül Mr. Már Megint Igazam Van Besenyő Pista bácsi.
Osztan hogy jött most ide a kormeghatározás? Hm? Okoska.
Arról volt szó, hogy a Föld gyorsabban forgott. Igen. Az akkori korallok és sztromatolitok évgyűrűi ezt alátámasztják. Igen.
Kialakult az élet úgy is? Igen.
A ti 6000 évetekben mikor volt olyan, hogy mondjuk 17 vagy 22 órás volt egy nap?
Ja, tudjuk. Istenke pont olyanra teremtette a korallokat, hogy úgy tűnjön, minta a devoni korszakban csak 22 órás lett volna egy nap, és 400 napos egy év.
"Tehát akkor az "évgyűrűk" nem alkalmazhatók kormeghatározásra ... Megint a kreósoknak lett igazuk ..."
Most attól hogy a kreósok esetleg hülyék az összetett matematikához, és ha nem 365,25 nap egy év akkor már nem tudnak számolni vele, attól még mások képesek ezt megoldani.
Megint sikerült lejáratnod a kreacionistákat, gratula :D
"Ja, tudjuk. Istenke pont olyanra teremtette a korallokat, hogy úgy tűnjön, minta a devoni korszakban csak 22 órás lett volna egy nap, és 400 napos egy év."
Érdekesen gondolkodtok keresztény fejjel, ti ateisták. Nem véletlen nyaltok be minden mesét. Mi keresztények nem mondjuk, hogy pont olyanra teremtette Isten a korallokat, mi tudományos választ adunk erre. Ti evósok fordultok a mesékhez, amint az a gondolkodásotokból is mindig meglátszik:) De elég a magatok nevében ostobaságokat beszélni, nem kell a keresztények nevében is megtenni.
Ne engem szidj. Most mutattatok rá, hogy az "évgyűrűk" nem az évek számát mutatják meg. (Amúgy ezt az evósokon kívül mindenki tudja, hogy egy év alatt akár több évgyűrű is kialakulhat. Ezt még Hovind is pontosan elmondta az egyik videójában.) Amúgy a 197. válaszadónál reklamáljatok, ne nálam. Miatta vagytok ellentmondásban, ne engem szidjatok.
Tom Benko annyira zavarba jött, hogy önmagát kérdezte meg:D
"Most attól hogy a kreósok esetleg hülyék az összetett matematikához, és ha nem 365,25 nap egy év akkor már nem tudnak számolni vele, attól még mások képesek ezt megoldani. "
Már megint nem erről volt szó. Megint a számba adsz valamit, amit nem mondtam, utána meg ezért szidsz engem:))
Mondjátok evósok, van valami félnivalótok, azért csaltok?
"Megint sikerült lejáratnod a kreacionistákat, gratula :D"
Nem, te próbáltad gyenge módszerrel lejáratni a kreósokat:) Ha nem érted, amit írok, inkább kérdezz.
Na, további jó idegeskedést!:)
"Arról volt szó, hogy a Föld gyorsabban forgott. Igen. Az akkori korallok és sztromatolitok évgyűrűi ezt alátámasztják. Igen.
Kialakult az élet úgy is?"
És még mindig nem tudjátok, hogy mi a különbség a Föld Nap körüli keringése és a saját tengelye körüli forgása közt:) Eddig csak a 73%-os pajtásotoknak nem ment.
Egymást miért nem cseszegetitek, mikor ritka nagy marhaságokat írtok?:)
"Most mutattatok rá, hogy az "évgyűrűk" nem az évek számát mutatják meg. "
Dehogynem. Csak épp a Föld keringési ideje sem állandó.
Kis logika legalább nem ártana, ha vitázni szeretnél. Legalábbis ha nem az a célod hogy folyton magadat égesd...
"Már megint nem erről volt szó."
Attól még hogy valamit nem mondasz ki, az állításaidnak vannak következményei. A kreósok feltűnően sokszor esnek ebbe a hibába. Kitalálnak valami tessék-lássék logikával megalkotott magyarázatot, de hogy az állításuknak olyan következményei lennének, amik egyszerűen bődületes baromságok, odáig már nem terjed a logikájuk...
Szóval megintcsak azt tudom mondani, ha nem az a célod hogy önmagad és a kreacionisták járasd le, akkor egy kis logikus gondolkodás nem ártana mielőtt hozzászólsz egy vitához!
"Elég "jót" vitáztok a két vallási fanatikussal. 😂😂😂"
Áhh, hogy vitának lehessen nevezni, ahhoz legalább az kéne hogy 43%-os drágaságunk ne egy durcás kisiskolást mímeljen, akit megsértettek a világképében ezért csak tagad ész nélkül... Ha legalább valami érvet vagy bizonyítékot felmutatna, akkor már lehetne vitának nevezni a dolgot.
Így legfeljebb a sakkozó galamb esete áll fent. Itt vagyunk mi akik értünk is ahhoz amiről beszélünk, érvelünk, tényeket hozunk, logikus levezetéseket írunk stb. Illetve a 43%-os galambunk, aki egy darab tényt nem tud felmutatni az állításai mellett, hanem nemes egyszerűséggel tojik arra hogy a valóság működése egyszerűen minden aspektusában őt cáfolja, és egyszerűen kijelenti hogy ő győzött. Mert csak...
"Már megint nem erről volt szó. Megint a számba adsz valamit, amit nem mondtam, utána meg ezért szidsz engem:)) "
Arról volt szó, hogy az évgyűrűk száma szerinted nem jó kormeghatározásra, csak mert az év hossza sem állandó.
Tehát ugyanott vagyunk, csak mert valaki analfabéta ahhoz hogy változókkal számoljon, attól még mások meg tudják oldani. Vagyis hülyeség az állításod, hogy az évgyűrűk nem jók kormeghatározásra.
"Nem, te próbáltad gyenge módszerrel lejáratni a kreósokat:)"
Igen? Te jelentetted ki hogy szerinted nem lehet kort számolni az évgyűrűk szerint. Szóval magadat járattad le újfent, kedveském :D
Még egy észrevétel:
"mi tudományos választ adunk erre."
Csak egyetlen egy olyan tudományos tanulmányt mutass, amit valaha a teremtéstudomány témakörében alkotott bárki is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!