Kreacionisták, van arra bármi bizonyítékotok, hogy a teremtési történetek szó szerint megtörténtek?
Milyen teremtési történetek, egy teremtési történet van. Isten teremtett. Inkább térjél meg, és szabadulj meg a démonaidtól. :D
Kettő van, Mózes első könyvének két fejezete.
"A hit nem bizonyitekok kerdese, ez a lenyeg."
Az oké, ezzel nem is vitázom. Nekem a bajom azzal van, hogy ez miatt miért is kell a tudomány eredményeit olyannyira támadni, próbálni csalásnak beállítani és nevetségessé tenni?
"Nekem a bajom azzal van, hogy ez miatt miért is kell a tudomány eredményeit olyannyira támadni, próbálni csalásnak beállítani és nevetségessé tenni?"
Mert ki nyal be egy olyan mesét, miszerint mutagén ágensek a DNS-be a törzsfejlődés során nukleotidokat építettek be, és ezáltal hosszú idővel az egysejtű emberré szervezte fel magát. Azt meg sem merem említeni, hogy még az egysejtű sem jöhetett létre. Ezek mind fizikai, biológiai, kémiai lehetetlenségek.
Viszont nekem nincs meg a perverzióm, hogy kétszázhuszadszorra is lefolytassunk egy vitát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!