Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten kétszer teremtett, vagy...

Isten kétszer teremtett, vagy nem volt vízözön?

Figyelt kérdés
Arról nem szól a fáma hogy növények kerültek volna a bárkára.
2017. máj. 6. 08:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 A kérdező kommentje:

PencroftTivald, azért azt nem mondanám hogy kár a gőzért. Még ha 44%-os barátunk túl fanatikus is ahhoz hogy értelmes vitát lehessen vele folytatni, én mindig arra gondolok hogy ha mást nem, legalább egy erre járó olvasó ne azt lássa mintha nem lenne válasz a sületlenségeire.

Emlegetett C betűs barátunk is sokszor irkált úgy kisregényeket hogy az épp aktuális kreacionista vitapartner vissza se nézett többet a kérdésre... de számomra például hasznos volt végigolvasni C válaszait, volt hogy újat tanultam belőlük :D

2017. máj. 9. 19:53
 72/73 anonim ***** válasza:

De, éppen kémiával foglalkozom (nem is, most csuktam be :D), szakdolgozati szinten (bruhh).

Igen, értem én, hogy akik idetévednek, sokáig én is ezért nem tartottam feleslegesnek a kisregényeimet...

De ennél az illetőnél elég ránézni az írásműveire, és süt a butaság :D.

2017. máj. 9. 20:25
 73/73 Darkmoon80 ***** válasza:
Bocsi, off topic! Gondoltam, a csapadékos válaszodnál esett le! Köszi a választ! Sok sikert a szakdogához!
2017. máj. 9. 21:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!