Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Evolúció tagadók! Szerintetek...

Evolúció tagadók! Szerintetek hogy jött létre az élet?

Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 17:45
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/416 How Arrow ***** válasza:
0%

"Azt lehet mondani, hogy a tasmán ördögből kialakulhat fertőző önálló életet élő egysejtű, de kutyából víziló nem? :D"

A kialakulásnál, vagyis a kialakulás legelső fázisában figyelve volt a tasmán ördög?

Érdekel hogy alakult azért ki. Egyszer fogtamagát a semmi aztán csak lett egy egysejtű?

Ha ez alapján veszük a kutyábol a vizilovat akkor már kőkemény hit kell hogy elfogadjam.

2017. márc. 21. 23:53
 182/416 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Ráadásul ilyenből még van egy rahedli...(pl. még Triticale, ill. mesterségesen új rovarfaj... stb), és a természetben is rálelünk olyan két külön fajba tartozó növényre, amik a vizsgálatok alapján tök ugyanazt csinálták maguktól, mint mi, amikor keresztezéssorozatokkal új növényfajt hozunk létre. A gyanú megalapozottságát kísérletesen is be lehetett bizonyítani a két természetes növénnyel végzett kísérletek során, és azokból is egy csaknem ugyanolyan új faj jött létre, mint amit a természetben is találtak (Galeopsis tetrahit).

És még...

Kész röhej, hogy valakik ennyire szemérmetlenül képesek szembeköpni a tényeket.

Az evolúció működését ezerszer könnyebben és tényszerűen lehet bizonyítani (millió és millió szájbarágós ténnyel és történéssel), mint bármilyen történeti tudományág eredményeit. Még egy röghegység kialakulása se követhető olyan könnyedén nyomon (ráadásul soha nem látott senki se ilyet kialakulni, se laborban létrehozni), mint egy új faj kialakulása és átalakulása. Egy csillagot nem vagyunk képesek létrehozni, és soha nem láttuk, hogy alakul ki, míg evolúciós eseményeket röhögve, kismillió kísérletben működtetünk a maga teljes valóságában, megfigyelhetjük a működését a természetben is... Még egy hétköznapi történész se tud annyi bizonyítékot felmutatni az elméleteire, mint az evolúció elmélete, de azért még vannak a világban olyanok, akik meg merik kérdőjelezni, és még fennhéjazva vallásnak is merik titulálni... Még egy nyavalyás hópelyhet se vagyunk képesek kísérletesen a teljes pompájában összehozni, míg az evolúciós lépések minden szintjét képesek vagyunk produkálni, akár szimulációsan is...

:D

2017. márc. 21. 23:53
 183/416 How Arrow ***** válasza:
0%

"Kész röhej, hogy valakik ennyire szemérmetlenül képesek szembeköpni a tényeket."

1. A tényeknek nincs szemük se tudatuk és nem tartom fejjebvalónak mint az ember

2. Nem a tények vannak szembeköpve hanem a tényeket körbeölelő helytelenségek.

2017. márc. 22. 00:00
 184/416 How Arrow ***** válasza:
0%

"míg az evolúciós lépések minden szintjét képesek vagyunk produkálni, akár szimulációsan is... "

Enyire ne túlozz.

Szimultáción én is tudok olyanokat produkálni hogy az ufohivőknek keresztbe áll a szemük.

2017. márc. 22. 00:06
 185/416 Cerevisiae ***** válasza:
100%

#181: "Ha ez alapján veszük a kutyábol a vizilovat akkor már kőkemény hit kell hogy elfogadjam."

Te ittál valamit??? Miért nem alszod ki magad?

Nincs nagy különbség egy egysejtű, meg egy kutya és víziló között?

Mióta szoktak úgy elváltozni a rólad elhulló sejtek, hogy átalakulnak, és elkezdenek élni más lényekben???

Ezek nem vírusok, meg bacik! Totálisan bennük van az egykor élt tasmán ördög teljes génkészlete. Teljesen leesett a kutatók álla, hogy ilyenre képes az evó. Kérdezed, hogy szaporodnak-e? Igen, te nagyon ostoba, különben hogy írhattam volna, hogy élősködnek, meg fertőznek? Terjednek az állatállományban, mint a gép, és éppen hogy ez nagy veszélyt teremtett.

Sokkal jobban megdöbbentek ezen az átalakuláson a kutatók, mint egy vacak kutya víziló átalakuláson. Mi a szar van ebben olyan nagy durranás?

A mai vízhez alkalmazkodó kutyákon máj új szerv alakult ki, a lábujjaik között az úszóhártya, duplabundájuk képződött (az egyik már vízálló), valamint a farkuk átalakult vidrafarokká. Ha egyre többet élnek a vízben, akkor mi a francért ne alakulhatna ki belőlük ilyen, ezek szerint?

[link]

Az a pici kutya, amit belinkeltem, az már semmilyen kutyára nem hasonlít. Az olyan, mint egy cseppnyi kis medve. Mi a szarért ne lehetne vízilóformát is ezzel a módszerrel kialakítani, ha lehet medvét is? És ha végül már nem fog az eredeti kutyákkal is szaporodni, akkor kész is az újfajta víziló. És mivel ott van pl. a Madeira nyúl, ami a házinyulakból alakult ki, és már nem képes az európai nyulakkal közös utódot kialakítani (itt is új faj keletkezett, csak még ezeket nyulaknak hívjuk), így egyértelmű példánk van arra, hogy ahogy a nyúl is képes fajt váltani, úgy ezt a kutya is megteheti (pl. ez a kis medveféle kutya). És ha éppen ez a fajta kutya teszi ezt majd meg, akkor ezt már sennki se fogja kutyának hívni. Ilyen egyszerű.

Ez sokkal könnyebben elképzelhető, mint hogy egy a fertőző egysejtű egy állatból kialakuljon.

Ha te jobban el tudod képzelni, hogy a tasmán ördögből hogyan lett fertőző egysejtű, akkor nosza, mesélj nekünk te nagy tehetség! Mert kutyából víziló elképzelés az semmi. Az tök könnyen megy.

2017. márc. 22. 00:12
 186/416 Cerevisiae ***** válasza:

"Szimultáción én is tudok olyanokat produkálni hogy az ufohivőknek keresztbe áll a szemük."

Hazudsz. A szimuláció lényege az, hogy visszaigazolja, hogy valami lehetséges-e, vagy sem. Ha a szimulációval bármit lehetne csinálni, akkor az nem szimuláció, hanem egy maszlaghegy.

2017. márc. 22. 00:14
 187/416 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Szimultáción én is tudok olyanokat produkálni hogy az ufohivőknek keresztbe áll a szemük."

Akkor szimuláld nekem ennek a kialakulását.

[link]

Én még soha nem láttam egy olyan szimulációt se, ami ilyen kristályképződések lehetséges útjait végigvezette volna.

De bonyolult evolúciós kialakulást röhögve, ezret találsz. Mert az egyszerűen egyszerű.

Már szem kialakulás szimulációt is lehetett csinálni, de egy teljes csillagkialakulási szimulációnk nincs még tudtommal egy deka se.

Ha olyan könnyen lehet szimulálni a dolgokat, akkor nosza! Mutass be nekem egy részletes csillagkialakulási szimulációt, egy olyat, amiből többet tudunk meg a csillagok kialakulásáról, mint most.

2017. márc. 22. 00:21
 188/416 Cerevisiae ***** válasza:
73%

How Arrow: "Nem a tények vannak szembeköpve hanem a tényeket körbeölelő helytelenségek."

De! Te szembeköpöd őket! Kértek arra mások itt, hogy mutasd be, mitől kutya a kutya.

Erről, és másról is egy halom tényt bemutattam a #175-ben.

A füled botját se mozdítottad. Kezdjük előröl (másolom, csak az elejét), hátha képes leszel vitába szállni értelmesen az ezer köntörfalazás helyett:

ow Arrow(#169): "Ha meg akarod tudni hogy mi a kutya eredj el az ovodába és ott megkapod a választ."

[link]

Jó! Vigyük el ezt a kutyát az óvodába, és kérdezzük meg a gyerekektől, hogy milyen állat ez? Ha semelyik se fogja kutyának tartani, akkor most te vagy a butácska, vagy ők?

How Arrow(#167): "Kutyákat is lehet manipulálni de az attol kutya marad és nem kecske, vagy viziló."

Na, akkor teszem azt, vigyük vissza most ezt a jószágot az 1700-as évekbe, amikor elkezdték komolyabban pedzegetni a fajfogalmat. Mondjuk tegyük le Buffon elé ezt a kutyát, és kérdezzük meg tőle, hogy milyen fajba sorolná.

Csak szólók, hogy ez a kutya az akkori kutyák egyikével se tudott volna közös utódot létrehozni (fizikai képtelenség). Szerinted Buffon, akinek lövete se volt még a génekről, a kutyák közé sorolta volna? És ha nem, akkor te vagy a butuska, vagy ő?

...

Szóval! Mi a helyzet az óvoda kérdésben? Nem látom a véleményedet!

Mi van Buffon úrral? Új fajnak látná ezt a kutyát, vagy sem? Egyáltalán kutyának hívná?

Nem tudsz érdemben válaszolni? :(

2017. márc. 22. 00:27
 189/416 Cerevisiae ***** válasza:
100%

@How Arrow

A medveszerű kutya még egyszer:

[link]

És egy medveszerű macska:

[link]

Még hogy a kutyából sosem lesz macska, és vissza? Dehogynem! Ha mindkettő idővel egyre medveszerűbbé változik... :D

2017. márc. 22. 00:40
 190/416 How Arrow ***** válasza:
0%

Itt végig bemutattál hasonló állatokat amik élnek.

Ezek nem tények hogy átalakul eggyikböl a másikba

Mutass olyan megfigyelhető bizonyitékot tényt mikor átalakul egyikböl a másikba ami teljesen más.

Kár erölködj ilyet nem tudsz és egyetlen egy evolucionista se tud.

Próbálod te megmagyarázni meg körbeirni ami dicséretre méltó de lehetetlen.

Az evolució elmélet szerint hoooosssszzzzzuuuu idő kel hozzá hogy ez lehetséges legyen ez azonban nem megfigyelhető.

Mivel nem megfigyelhető a hooosssszzzzzuuuu idő miatt ezért nem lehet megismételni mert hoooossszzzzuuuu idő kell hozzá.

És ezért hogy én ezt tényként elfogadjam ahoz nagyon kell a kőkemény hit.

Ja és az az egysejtü amiröl te beszélsz az milyen faj kategoriába sorolod, ha nem baci és nem az amit írtál?

Nekem voltak kutyáim több generácio kb 10-12. Az igaz hogy az utolsó nem is hasonlított a legelsőre se színe se nagysága és még a közzéptájt az eggyiknek az arcvonása olyan volt mint az őzé a következőnek már nem- de mind végig kutyák maradtak és nem lett a végén belőlle kecske.

Még el nem felejtem; a harmadik generáció nagyon szerette a vizet valósággal imádta ezt onnan tudom mivel folyó mellet laktam.

Se pikkeje se úszószárnya nem nőtt.

Ami a leg borzasztóbb hogy az unokája már utálta a vizet.

Na ez már tény amit megfigyeltem, és nem képzelgés se álmodozás se ájuldozás és még számitógép se kellett hozzá.

És nem kellenek mesék hogy ezt elhitessem magammal.

Tehát a kutya kutya maradt és semilyen álattal nem szaporodot a környezetében, csak a saját NEMÉVEL. Ismerős neked ez a szó ugye?

És 100% hogy minden állat így van ezzel.

2017. márc. 22. 01:46
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!