Kicsit nem ellentmondásos a 6000 éves világfenállás?
14.
Szerintem te ironizálsz. Ennyire beteg nem lehetsz valójában.
A 14 % - os megingathatatlan hitűre gondoltam természetesen.
Hátborzongató belegondolni, hogy ilyenek járnak közöttünk nap mint nap.
"Eredete[szerkesztés]
Az örökzöldek tisztelete már a germán, a római, az egyiptomi vagy a kelta kultúra hagyományvilágában is ismert volt, olykor örökzöld ág, esetleg koszorú vagy fagyöngy formájában.[2]
Csillagászatilag a téli napforduló az északi féltekén december 21-én van (esetenként 22-én), a déli féltekén pedig június 21-én (esetenként 22-én vagy 20-án). Az ókori népek a téli napfordulót december 25-én a „Napisten” születésnapjaként ünnepelték. A Római Birodalomban az ünnepet a Mithrász-kultusz terjedésének következtében a 3. századtól kezdve megtartották. Az ókeresztény vallás szimbolikájában az isteni fényforrást, a sötétségen diadalmaskodó fényt Krisztus szimbolizálta. Az első nikaiai zsinat döntése alapján 325-ben az ókeresztény egyház erre a napra helyezte Jézus születésének évfordulóját, a karácsony ünnepét.(www.wikipedia.org)
Hajjajj, picit visszanézek, s mi fogad?
"A kutatók meg ott voltak? Látták? Nem. És mai napig feltételezések vannak. Az pedig nem tény."
"Es mi van ha 6000 eve egy nem 6000 eves fold teremtodott?:)"
Látom, még mindig nagy a baj... Félek tovább olvasni!
Asszondja: "Nem igaz, hogy csak neoprotestánsok vallják, hogy a Föld 6000 éves, hanem [...] + rengeteg tudós." - Nyaú
"A törzsfejlődés nélküli 6 napos teremtés ugyanolyan hitet igényel, mint a törzsfejlődésben való hit, csak ez utóbbi kizárja a logikát és a józan észt." - Egyre szomorúbb leszek :( [MANTRÁK!!!]
"Százezerszer lejátszott, elcsépelt vita már ez." - Ugye? Éppen ezért kesergek. Hogy ennek ellenére itt nyomod a hülyeségeket.
Ez meg aszondja: "Pontosan 5777 éves". Ahmn. Ha te mondod.
"És a városnak nincs szüksége a napra, sem a holdra, hogy világítsanak benne" - Mily meglepő, nem látok se Napot, se Holdat, mégis ömlik a fény a szemembe, ha most kinézek a városra...
"Alapvetően ellentétbe áll az evolúcióval, mivel a növények hamarabb vannak mint a Nap, Hold, és a csillagok." - Szóval akkor 1 napig jéggé voltak fagyva? úgy kb 0 K-en?
"Most ez vallja lehet hogy holnap [jelképesen] az vallja majd hogy ürlények teremtettek minket evolúció által." - Ragyogó logikai következtetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!