Jehova Tanúi vallása nem ellentmondásos szerintetek?
nem kötelező. pál beszélt az egyedülállóság ajándékáról. Jézus sem volt házas.
ez a dvd, amin szerintem kémprogram van, a házasságot fontolgatóknak készűlt. elmondja, hogy csak akkor lesz boldog az életed, jó a házasságod, ha úttörő vagy. sajnos, ennek is ez a rejtett üzenet.
egyetlen pozitívum van a filmben: a főhős nem kávéfüggő,mint az eddigi filmekben az összes szereplő.
egy durva, manipulatív zrt-tákolmány. egyes. semmi köze a valósághoz.
Azt nem tudom honnan veszed, hogy naponta kiírok két-három kérdést.
Kicsit nekem a rózsaszín köd kategóriájába tartozik a dolog.
Ha rosszu8l működik a házasság vagy a kapcsolat, akkor szerintem nincs közös út, azaz szakítani kell.
Kicsit propaganda anyag is, mivel az úttörőzést valóban többször említi.
Ellentmondásos, mivel a filmben egy szereplő nem állhatott szóba a testvérével, mert azt kiközösítették. Ugyanakkor az egyik lánynak a férje rendszeresen kihagyja a gyülekezeti összejöveteleket, valószínűleg soha nem lesz tag, mégis a feleségnek szeretnie kell. Mi ez ha nem ellentmondás?
Nos, ha neked már ez is ellentmondás, mit szólnál ahhoz, amit ez a szervezet 131 éve művel???
Csak egy példa: az 1920-as évektől ezt hírdették: a most élők közül milliók soha nem halnak meg!
ezt hírdették egészen 2012-ig. azaz 90 évig. majd 2012-ben megmagyarázták, hogy ezt hogyan kell érteni: nem úgy!!! ennyi. bebolondítottak pár millió embert, aztán megcáfolják az addigi tanításaikat.
akarsz még érdekességet a házassággal kapcsolatban?
pl: egy tanú elválhat, ha a házastársa megcsalja,azaz házasságtörés történik. ez az egyetlen írás szerinti alap a válásra.
DE: HA A FÉRJ EGY FÉRFIVAL CSALJA MEG A FELESÉGÉT, akkor nem válhat el a feleség, mert nem történt házasságtörés,mert az csak két KÜLÖN NEMŰ FÉL KÖZÖTT TÖRTÉNHET.
egy jó férj a tanúk szerint soha nem hallja imádkozni a feleségét, mert a főségi elrendezés szerint mindíg a férjnek kell imádkozni, ha együtt vannak, ez alól csak az a kivétel, ha a férj kómában van... de akkor sem hallja a feleségét.
Kedves kérdező!
A kérdésedre a válasz az, hogy nincs Jehova Tanúinál szabály a házassságra. Isten szent szavában mind a házasság, mind az egyedülállóság előnyei ki vannak emelve, és a saját dőntésünk, hogy társ nélkül maradunk ,vagy társat veszünk és családot alapítunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!