Hogy lehet, hogy sok embernek rossz a véleménye a Hit Gyülekezetröl? .
...holott azt sem tudja mi fán terem, csak hallott valamit valakitöl de nem vette a fáradtságot, hogy megismerje.
Miért alkot rossz véleményt valaki csak úgy hallomások alapján? Miért kell mindent látatlanban IS bemocskolni?
...Hát igen érdekes, hogy a kereszténység korántsem volt meg azok nélkül a dolgok nélkül. (Márk 16:16-18 olvasd el)
Vannak-voltak igaz hivök a katolikus egyházban(de ezek a dolgok ugye szigoruan titkosak maradtak) akik megkapták ezeket az ajándékokat!
Fel lehet venni miseruhákat, hosszú halformájú kalpagot, lehet is segiteni a ministránsoknak a szertartásban, lehet harangozni és csengetni vég nélkül harsogva a betanult szövegeket de a hit nem ezektöl a dolgoktól élö!
Nem a malaszttal teljest kell nyögdécselni, hanem a Bibliából kell hangosan olvasni az Isten igéjét! "Mert a hit hallásból származik". S nem is érdekes, hogy csak magunk vagyunk, akkor is halljuk a saját hangunk, saját épülésünkre.
És igen, Dávid... Ö sen siránkozott halott gyermeke után, mert amig élt, addig volt remény. Utána pedig ünnepelt.
ADDIG KELL LÈPNI- VÁLTOZTATNI- JOBBÁ TENNI AZ ÉLETEDET AMIG ÉLSZ. HA MEGHALTÁL AKKOR A VISSZAUT SZÁMODRA EL VAN VÁGVA. -HACSAK NEM TE VAGY JÉZUS KRISZTUS AKI FELTÁMADOTT A HALÁLBOL.-
Kit érdekel a barátnőd, meg a férje???
Azt kérdezted:Hogy lehet, hogy sok embernek rossz a véleménye a Hit Gyülekezetröl? .
...holott azt sem tudja mi fán terem...?
Nekem az volt a személyes tapasztalatom ami megtörtént velem! Amint látod nem hallomásból beszéltem, hanem saját tapasztalatból! Erre reagáljál, ne szappanoperába menekülj!
Se baj! Már nemsokára eljön az idő mikor a sok csalódott, sátánizált embert a Koránnal(Isten meghamisítatlan szava) fogjuk feloldani a kötéseitek alól! Nem baj, hogy senki nem érti, vagy nem gondolja komolyan, amiről beszélek...a lényeg, hogy te pontosan tudod miről van szó!
Különben meg hiába habzik a szátok, és nyomjátok az ellen propagandát az Iszlám ellen, így is úgy is egyre többen ismerik fel az igazságot!
Az a legnagyobb bajotok, hogy nem értitek, hogy az Istent nem lehet legyőzni!
Szia!
Ha úgy érzed, téged támadlak, tudd, hogy nem igy van.
Én senkire sem eröltetem a hitemet, mindenki maga dönti el, hogy miben hisz. Ami pedig a barátnömmel történik, az tükrözi, hogy az Iszlám vallásúaknál sincsen minden rendben, az ilyen vallású családok IS elmennek a fanatizmusig söt keményen müvelik az eröszaktevést más ártatlan embereken. Erre szerettem volna rámutatni.
Akárhogyan is nézzük, neked voltak rossz tapasztalataid a Hit Gyülekezettel kapcsolatban, ahogyan másnak is.
Nekem nem voltak.
A kérdésem viszont még mindig ez:
Akinek még csak egy halovány göze sincs a Hit Gyülekezetröl az miért alkot véleményt és miért nem tudja azt mondani, hogy nem ismerem?! Mert ugye az eredeti kérdésben ezt kérdeztem s nem azt, hogy Te személy szerint voltál-e ott.
Az, amikor valaki az Interneten utánanéz, hogy milyen rossz dolgokat lehet elöásni a Hit Gyülekezetröl és akkor jön nekem a Német Zsolttal?!!!- érted a kérdésemet?
Amúgy pedig! -Ha meg már akkor is az Iszlám felé hajlott a szived, minek mentél a H.Gy.-be?- tudod ezt nem értem! Mert én nem megyek olyan helyre,ahol (Például!) az Iszlám vallást hirdetik nekem. Legalábbis, ha tehetem. De sok Iszlám vallású osztálytársam van, akik el tudnak fogadni mint embertársukat s a hitemmel sincsen semmi bajuk. A lényeg, hogy higgyünk az Egy Élö Istenben nemigaz?
Hit Gyülekezete! Kevesen vannak, mindenki tart tőlük, évekkel ez előtt le hullott róluk a lepel!
Lejárt lemez!
Lejárt lemez ?!?! Barátom, talán olvass arról kicsit, amiről véleményt formálsz. Ha nem olvasol róla, akkor legalább járj utána . Nem lejárt lemez az, ami élő, eleven és folyamatban van. A keresztény hit alapja - a Biblia mindazt, ami most zajlik a világban leírta már pár ezer évvel ezelőtt és a sztorinak még nincs vége. Az igazi mocsok még hátravan.
Azt sem értem, hogy mit lovagoltok a hit Gyülekezete pénzügyein. Nézzétek már meg a Vatikán kincstárát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!