Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták, ti hány százalékig...

Ateisták, ti hány százalékig vagytok biztosak abban, hogy Isten nem létezik?

Figyelt kérdés

Van köztetek olyan, aki 100%-ig biztos abban hogy nincs Isten?

Egy másik példa: esetleg 90%-ban gondoljátok azt, hogy nincs, de adtok 10% lehetőséget a létezésére?

Vagy hogy vagytok ezzel?

Dante

2016. júl. 19. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
83%
#60: Ja ,nem arra értettem... :,D Én voltam a 2-es oldalon az ,aki azt írta ,hogy meglesz a kérdés már 7 oldalas is és már nem messze vagyunk tőle. ;) Amúgy nem keresztény vagyok.
2016. júl. 31. 15:28
 62/80 anonim ***** válasza:
60%

ÉS MEGLETT!!!

CONGRATULATIONS FOR ME AND ATHEISTS!

Megcsináltuk! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=QIhnxx8ow2M

2016. júl. 31. 15:30
 63/80 anonim ***** válasza:
60%
*and the atheist mans. ;)
2016. júl. 31. 15:31
 64/80 anonim ***** válasza:
64%
toljuk már ki 10 oldalasra :D
2016. júl. 31. 17:00
 65/80 anonim ***** válasza:
60%
Ha így folytatjuk tovább szerintem előbb utóbb biztos meglesz. :DD
2016. júl. 31. 17:10
 66/80 Thyhor ***** válasza:
88%
Annyira biztos vagyok benne mint amennyire te abban hogy a rózsaszín egyszarvú vagy a kis herceg nem léteznek.Eleve az is kérdéses hogy mit értessz az alatt hogy hány százalékban? Azt meg lehet válaszolni esélyfejtegetéssel például hogy van - e víz a Holdon,sőt,akár még azt is hogy van - e rajta egy rúd túrórudi mert itt bizonyítottan létező dolgokrol és elméleti lehetőségekről beszélünk de hogy van - e Isten és mennyire vagyok benne biztos hogy nincsen? Eleve mit értesz Isten alatt? A hosszú szakállú öregembert a felhőkön,a szűztől született vízen járót vagy a hadvezért aki egy szárnyas lovon repült az égbe hogy kettéhasítsa a holdat? Vagy mindhármat? Nem,nem hiszek és lehetetlennek tartom a létezésüket mert minden létező racionális dolognak ellentmondanak.Szerintem a kérdés eleve hibás mert aki nem 100%-ban biztos benne az már nem is ateista.Az ateista nem hisz olyan dolgokban amelyek nem megalapozottak,nem logikusak és nincs rájuk racionális magyarázat és az istenségek pont ebbe a kategóriába tartoznak.
2016. aug. 10. 13:29
 67/80 anonim ***** válasza:
76%
66-os megragadtad a lényeget :3
2016. aug. 10. 18:26
 68/80 anonim ***** válasza:
90%

"Az ateista nem hisz olyan dolgokban amelyek nem megalapozottak,nem logikusak és nincs rájuk racionális magyarázat és az istenségek pont ebbe a kategóriába tartoznak."

Ez nem így van. Az ateista is hihet megalapozatlan dolgokban, hülyeségekben, sok dologban, amire nincs ésszerű (még szeptemberig leírhatom így :D ) magyarázat.

Az ateista csupán Istenben/istenekben nem hisz. De hihet szellemekben, hihet lelkekben, reinkarnációban, és bármilyen tudományosan nem megalapozott dologban.

Attól, hogy valaki ateista, nem feltétlenül fontos neki ag empíria, lehet, hogy csak az istenes sztorikat találja túl hihetetlennek.

2016. aug. 10. 22:46
 69/80 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is lehetne 10 oldal, ha már a 7 meglett. :D
2016. aug. 10. 22:48
 70/80 anonim ***** válasza:
60%
akkor toljuk a 10-es oldalig xD
2016. aug. 11. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!