Feleségem nagyon erősen kacsingat a szcientológia egyház felé. Két gyerekünk van (6,8). Mit tehetek, hogy kinyissam a szemét?
Kérdező, nem vágod? Neked is be kéne lépned, arra megy ki a dolog. Titkolózol, hát nem látod? :D
Én tuti elváltam volna már, illetve el sem vettem volna ilyen nőt.
Nem azt írtam, hogy lépj be a Szcientológia egyházba. Főleg úgy, hogy már leírtam, mit is jelent a tagság.
Az épületbe menj el, ahova a feleséged jár a méregtelenítő programra.
Ott meglátod a saját szemeddel, hogy mi történik, választ kapsz a kérdéseidre, stb.
Csak azt hidd el amit te magad figyelted meg.
Kérdező nekem van rgy rokonom akinrk a felesége is belekeveredett ebbe a borzalomba.Ott nincs gyermek-szerencsére.Egyszer egy nagyszülői ebéd után beszélgettem vele a nejéről és megkérdeztem feladja e valaha hogy visszakapja a párját?Mert eddigre az én életerős vidám mindig mosolygós unokabátyám-akit bátyámként szeretek-egy gondterhelt,komor férfivá vált.Azt felelte:
Bármennyire is szeretem,akkor fogom feladni ha már mindent megpróbáltam és tudom hogy nincs remény...Neked kérdező még ez előtt lépned kell.Mert van két fiad akiket meg kell mentened.Igen.Megmentenie kell őket kedves Zoltán!
Hogy nem látjátok hogy mennyire ferdék vagytok már???Hogy tűrhetitek el ti,a szeretet és igazság lovagjai hogy családok essenek szét,gyermekéletek omoljanak össze miattatok???Rémületes ez az egész.Egyetlen pillanatig sem nyugtatod a kérdezőt.Ismeretlenül képes vagy a fejére olvasni bűnt,mert ez a tanotok alapja?Hogyha ellenzi a szcit akkor titkolózik?Nnem érzed ennek az abszurditását???
Ja tényleg!
A Szcientológia okozta a gazdasági válságot, a globális felmelegedést, az összes válást a világon, a háborúkat, a betegségeket, néhány kihalt állatfajt, a bűnözőket is a Szcientológia állítja elő, sőt a földrengéseket, a tornádókat, és mivel a Dianetika könyv elején egy vulkán van, így a föld összes vulkánkitörését is.
:D
Akkor olvasd át újra figyelmesen.
"Figyeld meg, hogy a feleséged hogyan változik. Ha olyat tapasztalsz rajta, ami nem tűnik pozitívnak, akkor szólj neki, hogy téged az zavar. Beszéljétek meg a dolgot, kérdezz és várd el, hogy ő is kérdezzen tőled, hogy te mit szeretnél.
A Szcientológiáról valószínűleg többet tud, mint az itt válaszolók többsége. Kérdezd hát őt róla. "
"Kedves Kérdező!
Egyik tanfolyam sem tanít olyat, hogy hitelteleníts el valakit. Főleg nem az apát a fia előtt. Ha igaz amit írsz (bár csak a te oldaladat tudom), akkor a feleséged annyira Szcientológus mint amennyire Hitler jóindulatú volt.
Had idézzem magam, ha már te is ezt tetted. "Figyeld meg, hogy a feleséged hogyan változik. Ha olyat tapasztalsz rajta, ami nem tűnik pozitívnak, akkor szólj neki, hogy téged az zavar. Beszéljétek meg a dolgot, kérdezz és várd el, hogy ő is kérdezzen tőled, hogy te mit szeretnél."
Ne ide írd ki. Csak magadat is nevetségessé teszed. Kérdezd meg őt, hogy ezt miért csinálja.
Még egyszer leírom. Ha igaz amit leírtál itt, akkor a feleséged nem a Szcientológia módszereit alkalmazza. Kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja, amit csinál.
Én nem tudom, miért tenne ilyet."
"Nem kell belépned sehová, hogy megismerj valamit. Még a Szcientológiába sem. A tagság annyit jelent, hogy önkéntesen támogatod az olyan kezdeményezéseket mint drogmegelőzés, emberi jogok terjesztése, oktatás rehabilitálása, stb. Nem kötelező. E nélkül még tanfolyamot is végezhetnél ha akarnál. De még tanfolyamot sem kell elvégezned ahhoz, hogy objektív véleményed legyen róla. Így nem értem, hogy miért írod, hogy nincs lehetőséged objektíven véleményt alkotni."
A válaszadók többsége csak azt írja le ide, hogy szerinte milyen szörnyű a Szcientológia.
Azok tényleg a kérdésre válaszolnak, vagy megoldást adnak a problémára?
Nem vagyok tag. Idén januárban lejárt az egy éves tagságom. E hónapban fogom meújítani újabb egy évre.
Viszont Szcientológus vagyok.
Én amikor találkozram a Szcientológiával már rég óta kerestem, hogy mi is vagyok én pontosan. Egy csomó vallást megvizsgáltam. Sok nem tetszett, mert mások akarták nekem megmondani, hogy ki vagyok én, miben kell higyjek. A Buddhizmus állt legközelebb hozzám, mert az nem mondta meg, hogy ki vagyok én, nem mondta meg mit higyjek, csak egy utat mutatott meg. Sok mindenre rájöttem közben. Viszont túl lassú volt a nyugati tempóhoz, amiben éltem. Azt gondoltam, hogy a válaszokra nem jövök már rá ebben az életben. Ráadásúl nem tudtam a visszahúzódottságomat kezelni. Nem mertem idegen emberek előtt beszélni. Ezért párkapcsolati problémáim voltak. Egyre messzebb kerültem a céljaimtól.
A bátyám már Szcientológus volt. Beszélt nekem róla. Nem sokat, mert Dániában élt. Azt gondoltam, hogy megint egy vallás ami megmondja miben higyjek. Aztán megláttam egy Buddhista közösséget, ahol a Dianetikát használták. A bátyám már korábban elküldte azt a könyvet. Elolvastam. Meglepődtem, mert azokra a problémákra adott megoldást, amik foglalkoztattak. Bementem egy Szcientológia központba. Kipróbáltam a Dianetikát. Senki nem mondta meg, hogy ki vagyok, honnan jönnek a problémáim. Egyszerűen én magam jöttem rá. Rájöttem, hogy a Szcientológia az amit a név is jelent: Tudni, hogy hogyan tudjunk. Pontosan ennyit jelent. Ezközök, technológiák, módszerek arra, hogy hogyan gyere rá te magad a válaszaidra.
Semmi "megmondjuk neked, hogy mit hihetsz el és hogy ki vagy te, miben kötelező hinned". Egyszerűen te magad jöhetsz rá.
Ekkor rájöttem, hogy ez az amit kerestem. Műszaki ember vagyok. Ha valami működik, akkor azt megtartom, ha valaminek nincs eredménye eldobom.
Azóta megtaláltam a problémáim gyökerét. Megtaláltam a megoldást rájuk. Senki nem mondta meg nekem, hogy mik azok. Én jöttem rá a Szcientológia módszereit használva.
Most sikeres családi életet élek. Rendszeresen tartok előadásokat 20-200 idegen ember előtt. Megírtam első könyvemet és írom éppen a második részét.
Több száz embernek segítettem már, hogy kimásszon a saját gödréből.
Ezt jelenti Szcientológusnak lenni. Erre még rájön az, hogy segít a drogok elleni harcban, rengeteg katasztrófánál, az emberi jogok terjesztésében. Egy igazi Szcientológus a leg etikusabb ember akivel dolgod lehet. Hisz a becstelenség, a csalás, a törvények be nem tartása nem fér bele abba, hogy valaki haladjon a szellemi szabadság felé. Ezt már a Buddhizmusban megtanultam. A külömbség annyi, hogy a Szcientológiában megtanultam azt is, hogy hogyan maradjak becsületes ebben a világban úgy, hogy még sikeres is legyek közben.
Ezek után azt látni, hogy valakik meg leírják, hogy a Szcientológia így rossz meg úgy rossz, meg ìgy csaló meg úgy csaló, elég furcsa olyanok szájából, akik szinte semmit nem tudnak róla, csak amit innen onnan összeszedtek egy két internetes oldalról.
Kb ennyi. Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!