Feleségem nagyon erősen kacsingat a szcientológia egyház felé. Két gyerekünk van (6,8). Mit tehetek, hogy kinyissam a szemét?
Hát jó, akkor a névtelenségről még egyszer, lassan, hogy te is megértsd: ennek az oldalnak teljesen elfogadott funkciója a névtelenség, attól hogy valaki névtelenül ír tényeket pl 2+2=4 attól még igaz marad. A te két accountos sztorid viszont teljesen más kérdés, hiszen elvesztettél egy vitát, majd kis idővel utána visszatértél a másik acc-tal, letagadtad(hazudtál), hogy te lennél t.zoli, megpróbáltad újra védeni a szci-t, ám mégis kiderült, hogy te voltál. Tényleg nem bírod ezt felfogni? Jah, és én is nevezhetném magam itt T.Zoltánnak, de az interneten nincs biztosíték, hogy az lennék...
"A tagságról várom a hivatalos linket. Nem egy másik névtelen ember álítását, hanem egy hivatalos linket."
"Ezen kívül te cáfolod az ingyenes tagságot"
Most akkor döntsd már el, hogy mit akarsz, mert mintha belekeveredtél volna a hazugságaidba...
"Te tényleg elhiszed, hogy a te névtelen válaszaidtól bárkinek is zabszem lesz a fenekében? "
Nem, de a szci szerint ha elhinném, igaz lenne:)
Én félni? Bitch please...rajtam az ilyen nem fog...
"Fél attól, hogy valaki jobbá válhat mint ő. Megtámad mindent, ami javítaná valakinek az életét, miközben ő maga semmi jót nem tud létrehozni. "
Öhmm...ebből látszik, hogy nem ismersz...-.-"
"Te hogy állsz ehhez a dologhoz?"
A tudomány embere vagyok, sztem ennyi elég:) (JA, nem a "szci-s tudomány"-é, az igazié...)
"Elektrosokk kezelés például. Csak egy nagyon beteg ember gondolhatja, hogy meggyógyul valaki attól, hogy árammal megsütik az agyát. "
Ezek szerint azok az orvosok akik elektrosokkal gyógyították meg egy ismerősöm nem is gyógyították volna meg? Pedig nagyon úgy tűnik...
" Autómatikusan megszűnik"
Állíthatod, hogy egyre sikeresebb vagy, de a helyesírásod nem fejlődik...
Figyu, téged annyiszor lealáztalak, hogy már nem vicces, inkább unalmas. Ha nem tudsz valami újat és érdekeset mondani, akkor inkább ne is...
A kérdező is láthatja, hogy veled nem érdemes, ezentúl csak vele fogok foglalkozni, és erőt veszek magamon, hogy nem válaszoljak a provokatív és manipulatív próbálkozásaidra. (Kivéve, ha nagyon magas labdák, mert azokat le kell csapni)
Kedves Kérdező! Mi újság? Merre halad a helyzet? Mit gondolsz T.Zoltánról?
Kitartás!
Ja, már mindent értek.
A tudomány emberének nevezed magad és elfogadod gyógyító terápiának az elektrosokk kezelést.
Nem tudtam, hogy pszichiáter vagy.
Ez már megmagyarázza az összes írásodat.
Na akkor a magas labda:
A lehető legegyszerűbben: Ismerősömön túl nagy stressz-->spontán lágyéki görcsök(orgazmusok)-->kórház-->pszichiátria-->elektrosokk-->PROBLEM SOLVED (magyarul meggyógyult, és nem is tért vissza a probléma)
Tudom, hogy egy példa nem bizonyíték, hát akkor olvasgass errefele: [link]
Érdekes, hogy az elektrosokkot elveted(nem tudtam, hogy orvos vagy pszichiáter lennél), de az e-métert pedig elfogadod. Linkeltem már, de akkor még egyszer, ismétlés a tudás anyja: http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__70..
Ugyan merőben eltértél már a kérdéstől de mindegy is.
Elmagyaráznád nekem, hogy az, hogy irányítatlanul átvezetünk valaki agyán elektromos áramot, ami roncsolja valahol a szöveteket, az hogyan lehet gyógyításnak nevezni?
Mindezt úgy, hogy izomlazítót kell a személynek adni, hogy ne törjenek el a csontjai és nagy mennyiségű érzéstelenítőt, vagy altatószert, hogy ne érezze a nagymértékű fájdalmat.
A mellékhatása pedig lehet beszédzavar, ami elképzelhető, hogy nem is szűnik meg. Memóriavesztés és mozgáskoordinációs zavar.
Ezek a mellékhatások azért lépnek fel, mert a központi idegrendszer egy egy részét szétégeti az elektromos áram, és így visszafordíthatatlanok.
Ja, hogy közben megszűnik esetleg egy olyan zavara amit vizsgálatok nélkül diagnosztizáltak nála és lehet, hogy egy sima környezetváltozástól is elmúlt volna, vagy ha némi figyelmet kapott volna és egy két adatot, arról, hogy hogyan kezelhette volna az élethelyzetet, ami kiváltotta azt az állapotot amit nehezen kezelt?
Végül is azért fordult pszichiáterhez, mert volt valami gondja. Az a gond megszűnt. Hogy elfelejtette közben a szerettei nevét, vagy nehezebben tud járni ezért megszűnik a munkahelye, esetleg dadogni kezdett és összekeveri a szavakat, így néha nem érteni amit mond? Az nem számít. Az eredeti probléma megszűnt. Ez a lényeg.
És egy szóval nem írtam, hogy a Szcientológia segíteni tudna neki az eredeti problémában. Mert ahhoz nem kell Szcientológusnak lennie senkinek, hogy józan ésszel megítélje, hogy az ha valakinek kiégetik nagy fájdalmak mellett az agya egy részét, az nem gyógyítás, hanem barbárság.
Kedves Zoltán,
Így szólítalak, mert így mutatkoztál be.
Az egyszerű kérdésemre nem attól egyszerű választ, ezt lássuk be. Nem kiragadtam valamit, hanem idáztem egy alapelvet. Nem cáfoltad.
Írod, hogy félek, hogy a feleségem megtud valamit, amit nem szeretnék.
Hát ez nem igaz. Örülnék, ha fele annyit tudna, mint én... Bármiről, amire ráböksz. Bármiről, túlzás nélkül...
Sose volt célom, hogy elszigeteljek embereket a tudástól. Soha. Sőt, inkább a tanulásra ösztönzök mindenkit, akivel találkozom. A gyerekeimet pláne.
Tehát lelkiismeretfurdalást nem tudsz okozni amiatt, hogy "én eltitkolok valamit, amiről nem szeretném, ha megtudna, vagy félnék annak kiderülésétől". Egyszerű az ok, tezsik vagy sem: nincs ilyen.
De továbbmegyek: azt is írtam valamikor itt, hogy szeretném, ha boldog lenne, ha megtalálná magát, ha sikeresebb lenne. Mert ez nemcsak neki, hanem nekem is jó.
Tehát ezt hagyjuk, vakvágányon vagy ezzel az iránnyal.
Ami ezzel szemben aggaszt:
- hogy azt gondolja, hogy mindenre csak a szcientológia a megoldás, a válasz
- hogy a gyerekeimet is bevonza ebbe.
Azt hiszem, hogy ha valaki intelligens embernek tartja magát, akkor az egy minimum, hogy egészséges kritikával áll mindenhez.
Azaz ebben az esetben elfogadja és használja azt, ami őt segíti, és elutasítja azt, ami akadályozza.
A (szcientólógus) vakhit torzít el mindent. És ez az, ami a probléma gyökere.
@ névtelen kommentelő:
Hol tartunk? A méregtelenítő kúrájából még van egy hét. Érdekes és tanulságos dolgokat mesél, de sajnos sokszor elhangzik, hogy "ezt nem érthetem". Pedig lehet, hogy de. :-)
Írsz kiugrott tagokról. Hol/hogyan tudom őket megtalálni? Ha tudod a választ, privátban írd meg.
Végre megtudtam, hogy ugyanazt akarom, mint a Szcientológia. 😊😊😊 LOL
Ez az igazi kutyaharapást szőrével. 😊
Mulatságos.
Elképzeltem egy pillantra, hogy bemegyek a Jehova Tanúihoz, hogy adjatok már nekem egy objektív képet Istenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!