Feleségem nagyon erősen kacsingat a szcientológia egyház felé. Két gyerekünk van (6,8). Mit tehetek, hogy kinyissam a szemét?
Kedves Zoltán,
Sajnálom, hogy azt gondolod: nevetségessé válok, ha itt kérdezek.
Azért itt kérdezek, mert otthon már nem tudok. Nem tudok, mert már nem lehet másról beszélni. És igen, a GyK-hoz fordulok, ami önmagában nevetséges, ez viszont igaz. Hidd el, szívesen tenném élő emberek között, kérdeznék élő embereket. De nincs hol, hogyan.
A helyzetemet inkább kétségbeejtőnek tartom, nem nevetségesnek. És vessen meg ezért bárki, ez van, vállalom.
Ettől függetlenül neked köszönöm a válaszokat.
Nem írtam le, hogy miért nem megy a kommunikáció, az őszinte érdeklődésem miért fut zátonyra. Azért, mert a válasza az, hogy nem érteném úgyse, nem jön át "részecskeszinten" a kommunikációja felém. És nyilván ezért én vagyok hibáztatható. Olvassak el sok-sok könyvet, majd abból megtudom.
Mivel ez mindent áthat, ez hangzik el a legegyszerűbb élethelyzetekre is, főleg a fiúk előtt: apa nem tudja miről beszél.
Pedig a legőszintébben kívántam és mondtam neki, hogy használjon bármilyen módszert arra, hogy legyen boldogabb, legyen teljesebb és sikeresebb, hozzon jobb döntéseket és ismerje meg a hibáit, ismerje fel a jobb döntéseket. Az, hogy ezzel ekkora öngólt rúgtam, hát a 147-es IQ-mal se gondoltam volna. És lehet, hogy ez már tényleg nevetséges - ahogy írod.
Kedves Kérdező!
Akkor írj nekem privátban. Ott szívesen megadom neked a telefonszámomat is.
Egyáltalán nem nevetséges itt kérdezni!
Láthatóan nagyok a gondok, és várható, hogy ezek fokozódnak. Szóval lépned kell.
"Szóval lépned kell"
De mit, és hogyan?!
Ebben manapság nincs semmilyen segítség Mo-on!!! Nincs kihez fordulni. Nincs tanácsadási lehetsőség! Csak az (itt), hogy váljak el, hogy legyek kemény, stb. Tudom, nem ez a tökéletes fórum a pontos válaszra, de mégiscsak nagy a merítés.
A másik oldal azt mondja, hogy ismerjem meg, és akkor majd tudni fogom mi a jó út.
Tehát nincs OBJEKTÍV véleményalkotást segítő lehetőség. Vagy megismered (=belépsz), vagy szétestél. Ennyi.
Na ezért a kétségbeesés. Ha ez nevetséges, akkor lehet hangosan röhögni rajtam...
Nem "belépés"-t írtam, hanem "lépés"-t. Reagáltam az előzőre.
Akkor ez ennyire önkéntes, szép, építő és közösségfenntartó dolog?
oké, értem, jogos.
A kérdésre van válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!