Ez a történet így már hihető, és igasz?
Vajon, ha isten el akarja pusztítani az embereket vagy az emberiség nagy részét, akkor miért földrengésekkel meg egyéb katasztrófákkal próbálkozik?
Erre a kérdésre válaszolva nem pontosan meséltem el egy eseményt. Most itt van konkrétan:
1908.12.26-án Sziciliában Messzinában a következő hirdetést tették ki: No Bambínó(Jézuska), küldj csak egy kis földrengést -ha tudsz-, a mi házaink mindent kibírnak. Két nappal később 1908.12.28-án 100.000 ember halt meg a romok alatt. Jött a földrengés.
A Titanic felavatásakor a hajó tatján egy óriási plakáton a következő felírat volt: Ezt az Isten se sűlyeszthezi el! A száraz dokban a hajómázolók a víz szint alatti részre ezt festették: No God, no pope! (Se Isten, se pápa!) Ott szakadt be a hajó oldala.
Nem gondolom, hogy az ateisták ettől most hitre jutnak, de ami tény az tény. Lehet az Istent kísérteni, de nem a végtelenségig, és az utolsó szó mindíg az övé lesz.
Ez annyira tetszik! Te biztos tudod, hogy én mi voltam, meg mi nem! És még csak a kétség legkissebb szikrája sincs meg benned, hogy esetleg tévedsz! Erre mit lehet válaszolni?
Nem ártatlan emberek halnak meg a tragédiákban. Ha te holnap agy rablótámadás áldozataként meghalsz, nem egy ártatlan ember fog meghalni, hanem egy Istent tagadó élet ér véget így, és megy rapportra Isten elé. Ha egy hívő hal meg ugyan ebben a támadásban, akkor sem egy ártatlan ember hal meg, hanem egy bűnös, akinek bűnei megbocsájtattak, és ezért a rapport elmarad. Én ezt így látom.
Látod ez annyira jellemző a hitetlen emberre, azt hiszi a hit üzlet két egyenlő fél között, sőt, magát Isten felett állónak gondolja, ha Isten bizonyos feltételeknek hajlandó megfelelni, akkor még arról is lehet szó, hogy higgyen benne.
Szerintem keveritek a szezont a fazonnal....
Szerintem az emberek elfordulnak az Istentől, támadják, azaz a gonoszt választják. A gonosznak addig érdekes az ember amég meg nem nyeri. A gonosz műveli a sok rossz dolgot és nem Isten.
El kell hogy szomorítsalak, mert a Sátán nem fog engedélyt kérni az Istentől és nem is adna neki...
De ebből kiderült, hogy elég hiányosak az ismereteid, uh. csak annyit írok, olvassd a Bibliát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!