Mit jelent, és mitől lesz egy történet 'creepypasta'?
Sokszor hallottam már "creepypasta" történetekről, de nem értem, mitől is lesz az? Tulajdonképpen mit is jelent az, hogy "creepypasta"? (tükörfordítást hanyagoljuk :))
Létezik-e olyan weboldal (akár angolul is) ahol vannak történetek képek nélkül ? (Nem bírom azokat a képeket xD Oo)
Első: [link]
Ezt láttam utoljára, de a képek miatt nem bírom XD Áh én sem tudok aludni utána, pedig elég edzett vagyok ilyen téren. :D Ha rákattintasz, a jobb oldalon lesznek képek. Csak szólok előre :D
Második: Nem a weboldalt magát kerestem...... de mindegy, legközelebb figyelmesebben olvasd el a kérdést. ;)
A harmadiknak köszönöm a linket. Nem mertem rákattintani, mert félek, hogy képek is vannak XD
Már csak azt szeretném tudni, mitől különböznek a creepypasta történetek más átlagos "rémtörténetektől" :) Ez a legfontosabb kérdésem.
Rendben, akkor ráveszem magam egy kattintásra :D
Utolsó: xD Én a digitális rajzátblámat tettem a képernyő jobbfelének támasztva amíg kimásoltam a linket XDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!