Ma esti kis történet számotokra (cigány verés is van benne érdemes elolvasni) kommenteket kérek?
Most értem haza az esti kalandom után amit szeretnék megosztani veletek..:
épp haverokkal tartottam hazafelé, amikor elváltunk rá olyan 5 percre belebotlottam egy 10-15 fős cigány csapatba akik természetesen rögtön kést rántottak h adja mod a pénzem stb. volt nálam kés de 1 v 15 nem fer dehát a cigányok csak így tudnak na...tehát elkezdtem futni ahogy bírtam, kb 200-300 méter után belebotlottam egy Skinhead csapatba is (szószerint belebotlottam mert nekik mentem xD) az elején leoltottak h mit képzelek ,de gyorsan elhadartam nekik h mi is történik, kb 6-an voltak.
mikor épp befejeztem a sztorizgatást abban a pillanatban megérkezett a cigánycsapat, a skinhead-ek szembeszáltak velük,volt egy kis bunyó is, ismétlem 11 cigány vs 6 skinhead, és porrá zúzták a cigókat, megköszöntem nekik majd megkértem őket h kísérjenek haza mert nem szerettem volna mégegy ienbe keveredni tehát kb most 10 perce értem haza...büszkének érzem magam h magyar vagyok és igazi vérbeli magyar társaim segítettek rajtam bár még fiatal vagyok (15), köszönöm h elolvastad.(elnézést a helyesírási hibákért, az adrenalin még hajt.)
Ez nagyon szep, orulok neked!:))))
csak azt nem ertem, hogy az elejen 15cigany volt, aztan meg 11?
Na most elképzelem, mi történt volna, ha 15 magyarba futsz bele, akik kést fognak hozzád - lehet csóválni a fejed, van ilyen. Tapasztalat.
Na akkor milyen büszke lehetnél...
ez a kis történet, melegségggeé öntötte el a szivem,sztem igazat mondasz, és ez egyaltalan nem kamu
ez kell, tisztitsuk meg a Magyar utcákat, ezektöl a patkányoktól,,,,Magyarország CSAK a Magyaroké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!