Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma esti kis történet számotokr...

Ma esti kis történet számotokra (cigány verés is van benne érdemes elolvasni) kommenteket kérek?

Figyelt kérdés

Most értem haza az esti kalandom után amit szeretnék megosztani veletek..:

épp haverokkal tartottam hazafelé, amikor elváltunk rá olyan 5 percre belebotlottam egy 10-15 fős cigány csapatba akik természetesen rögtön kést rántottak h adja mod a pénzem stb. volt nálam kés de 1 v 15 nem fer dehát a cigányok csak így tudnak na...tehát elkezdtem futni ahogy bírtam, kb 200-300 méter után belebotlottam egy Skinhead csapatba is (szószerint belebotlottam mert nekik mentem xD) az elején leoltottak h mit képzelek ,de gyorsan elhadartam nekik h mi is történik, kb 6-an voltak.

mikor épp befejeztem a sztorizgatást abban a pillanatban megérkezett a cigánycsapat, a skinhead-ek szembeszáltak velük,volt egy kis bunyó is, ismétlem 11 cigány vs 6 skinhead, és porrá zúzták a cigókat, megköszöntem nekik majd megkértem őket h kísérjenek haza mert nem szerettem volna mégegy ienbe keveredni tehát kb most 10 perce értem haza...büszkének érzem magam h magyar vagyok és igazi vérbeli magyar társaim segítettek rajtam bár még fiatal vagyok (15), köszönöm h elolvastad.(elnézést a helyesírási hibákért, az adrenalin még hajt.)

2010. szept. 17. 00:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Adj halat a Teremtodnek, hogy ilyen "csoda" csapattal megajandekozott, Akik a segitsegedre voltak!
2010. szept. 17. 00:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szep, orulok neked!:))))

csak azt nem ertem, hogy az elejen 15cigany volt, aztan meg 11?

2010. szept. 17. 06:26
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Na most elképzelem, mi történt volna, ha 15 magyarba futsz bele, akik kést fognak hozzád - lehet csóválni a fejed, van ilyen. Tapasztalat.

Na akkor milyen büszke lehetnél...

2010. szept. 17. 09:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Kamu...
2010. szept. 17. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:
tehát ha jól értem, 6 skinhead nekiment és porrá zúzott 10-15 KÉSES cigányt, és senkit nem késeltek meg?
2010. szept. 17. 09:39
 6/11 anonim ***** válasza:
K A M U !!!
2010. szept. 17. 13:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes,odakell csapni nekik,csak abból értenek.
2010. szept. 17. 14:22
 8/11 A kérdező kommentje:
a 10-15 öt arra értettem h kb-ra mert pontosan nem láttam, am meg csak 2 cigónál volt kés és az egyik skinhead megsérül a karján, kb 3 órája találkoztam vele az utcán.
2010. szept. 17. 16:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ez a kis történet, melegségggeé öntötte el a szivem,sztem igazat mondasz, és ez egyaltalan nem kamu

ez kell, tisztitsuk meg a Magyar utcákat, ezektöl a patkányoktól,,,,Magyarország CSAK a Magyaroké

2011. márc. 1. 23:59
 10/11 anonim válasza:
93%
Hajrá magyarok. A magyaroké az ország. A cigányok takarodjanak haza!
2012. aug. 15. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!