Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha és azt mondom, hogy hiszek...

Ha és azt mondom, hogy hiszek Istenben, és az összes többi vallású embert megölöm, akkor Istennek mi lesz erről a véleménye? Bűnös vagyok ha ilyet teszek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 18:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:
Kár, hogy te nem ismered Istent. Pedig ő szeret téged is. :)
2010. márc. 23. 17:40
 62/71 anonim ***** válasza:

"Kár, hogy te nem ismered Istent. Pedig ő szeret téged is"

Hát ez nagyon kedves tőle, köszönöm... De ha én esetleg másvallású vagyok, akkor nagy szeretetében ki akarja irtani (vagy általad irtatni) még az írmagomat is?

Hol itt a logika, ember?!?!?!

2010. márc. 24. 05:47
 63/71 anonim ***** válasza:
Nem Isten akar kiírtani, hanem a kérdező. Bár sztem Ő sem, csak feltett egy ilyen kérdést.
2010. márc. 24. 11:00
 64/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre valaki képes gondolkodni.
2010. márc. 24. 15:37
 65/71 anonim ***** válasza:
Nem, mert nagyon jó dolog mártírhalált halni, tehát embertársaid nagy megbecsülést kapnak, mellesleg előnyugdíjnak is felfoghatják. Így aztán jótett helyébe jót várj, biztos szólnak érted pár szót, talán még a tüzes szekeret is kölcsönadja Illés.
2010. ápr. 6. 15:29
 66/71 Xmes ***** válasza:
42%

"Ha és azt mondom, hogy hiszek Istenben, és az összes többi vallású embert megölöm, akkor Istennek mi lesz erről a véleménye? Bűnös vagyok ha ilyet teszek?"

Nem! Sőt! Épp ellenkezőleg! A biblia szerint az öreg muki hevesen irtatta a zsidóival azokat akik nem az ő hátsóját nyaldosták (lsd: Józsué népirtásai, Mózi gyilkolászásai az arany borjú miatt, stb).

Tehát ha te kiirtod azokat akik nem a zsidó istent favorizálják, akkor a biblosz szerint az istennek tetsző dolgot teszel, és jó eséllyel kötsz ki annak a szadista kéjgyilkos, perverz istennek a jobbján a mennyben, miután beadod a kulcsot.

Még jó, hogy csak ostoba mese az egész, és nem létezik ez a bugyuta vérengző állat.

2010. ápr. 25. 10:06
 67/71 anonim ***** válasza:
húúú 10:06 mit fogsz kapni, ha mégis van Isten. :)
2010. ápr. 26. 10:47
 68/71 Xmes ***** válasza:

"húúú 10:06 mit fogsz kapni, ha mégis van Isten. :)"

Az hagyján... Mit fog ő kapni tőlem, ha ne adj isten mégis létezik!!! :D :D

Az biztos, hogy első körben szembe köpném amint elém meri tolni a képét... :D

2010. máj. 5. 16:57
 69/71 anonim ***** válasza:
Nem leszel Te olyan bátor aligátor. :)
2010. máj. 5. 17:09
 70/71 anonim ***** válasza:

"Mit fog ő kapni tőlem, ha ne adj isten mégis létezik!!!"

Nos, kedves alig-aligátor, ha szükséged van egy kis segítségre, csak szólj, "hívjon, jövünk"! Mehetünk együtt egy kis agyabugyára, mert mostanában megint kezd elkanászodni a kaporszakállú! Oszt még ő fenyegetőzik mindenféle világvégével!

Kíváncsi lennék. ki hozsannázna neki, ha azt a pár hülyét is kiirtaná, aki még hisz benne! (Szerintem állati unalmas lehet naphosszat a bugyuta angyalkák gajdolását hallgatni! Gondolom, unalmában szórakozik ezzel a sok természeti és emberi gyilkolászásban!

Különben is öregszik, egyre gyakrabban változtatja a "saját" vallását, nem veszitek észre?

Segítséééég, belémcsapott a villááááá...

2010. máj. 6. 06:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!