Ha és azt mondom, hogy hiszek Istenben, és az összes többi vallású embert megölöm, akkor Istennek mi lesz erről a véleménye? Bűnös vagyok ha ilyet teszek?
"Kár, hogy te nem ismered Istent. Pedig ő szeret téged is"
Hát ez nagyon kedves tőle, köszönöm... De ha én esetleg másvallású vagyok, akkor nagy szeretetében ki akarja irtani (vagy általad irtatni) még az írmagomat is?
Hol itt a logika, ember?!?!?!
"Ha és azt mondom, hogy hiszek Istenben, és az összes többi vallású embert megölöm, akkor Istennek mi lesz erről a véleménye? Bűnös vagyok ha ilyet teszek?"
Nem! Sőt! Épp ellenkezőleg! A biblia szerint az öreg muki hevesen irtatta a zsidóival azokat akik nem az ő hátsóját nyaldosták (lsd: Józsué népirtásai, Mózi gyilkolászásai az arany borjú miatt, stb).
Tehát ha te kiirtod azokat akik nem a zsidó istent favorizálják, akkor a biblosz szerint az istennek tetsző dolgot teszel, és jó eséllyel kötsz ki annak a szadista kéjgyilkos, perverz istennek a jobbján a mennyben, miután beadod a kulcsot.
Még jó, hogy csak ostoba mese az egész, és nem létezik ez a bugyuta vérengző állat.
"húúú 10:06 mit fogsz kapni, ha mégis van Isten. :)"
Az hagyján... Mit fog ő kapni tőlem, ha ne adj isten mégis létezik!!! :D :D
Az biztos, hogy első körben szembe köpném amint elém meri tolni a képét... :D
"Mit fog ő kapni tőlem, ha ne adj isten mégis létezik!!!"
Nos, kedves alig-aligátor, ha szükséged van egy kis segítségre, csak szólj, "hívjon, jövünk"! Mehetünk együtt egy kis agyabugyára, mert mostanában megint kezd elkanászodni a kaporszakállú! Oszt még ő fenyegetőzik mindenféle világvégével!
Kíváncsi lennék. ki hozsannázna neki, ha azt a pár hülyét is kiirtaná, aki még hisz benne! (Szerintem állati unalmas lehet naphosszat a bugyuta angyalkák gajdolását hallgatni! Gondolom, unalmában szórakozik ezzel a sok természeti és emberi gyilkolászásban!
Különben is öregszik, egyre gyakrabban változtatja a "saját" vallását, nem veszitek észre?
Segítséééég, belémcsapott a villááááá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!