Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha és azt mondom, hogy hiszek...

Ha és azt mondom, hogy hiszek Istenben, és az összes többi vallású embert megölöm, akkor Istennek mi lesz erről a véleménye? Bűnös vagyok ha ilyet teszek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 18:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
Azért írnak idézeteket, hogy igazuk legyen. Ezzel támasztják alá a szavukat!
2010. márc. 20. 23:34
 52/71 anonim ***** válasza:
Azért írnak idézeteket mert kicsi a szókincsük és nem tudják kifejezni önerőből magukat, mégis állítanak egy olyan dolgot amire nincs is bizonyíték.
2010. márc. 20. 23:44
 53/71 A kérdező kommentje:

Az idézet a bizonyíték!

Nem a fogalmazással van baj, hanem tudják, hogy mi van a Bibliában és inkább szóról-szóra azt írják!

2010. márc. 20. 23:45
 54/71 anonim ***** válasza:

Azért írnak idézeteket mert kicsi a szókincsük

mondod Te

Én is beírhatnák

beírhatnék - ezt a szókincs dolgot inkább hagyjuk

2010. márc. 21. 00:31
 55/71 anonim ***** válasza:

A keresztyén hit alapja a Biblia. Ezért idézzük állandóan.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. márc. 21. 07:30
 56/71 A kérdező kommentje:
Ez az! :)
2010. márc. 21. 11:47
 57/71 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem fogja engedni,hogy megtedd mert előfordul más vallásúak is csatlakoznak hozzá.

Azaz megtérnek a Názáreti Jézushoz.

Istennek van egy programterve amelyben felszámolja a világba lévő gonoszt(ez jelenleg is tart)és el fog jönni az ő uralma a földön.

Shalom

2010. márc. 22. 09:14
 58/71 A kérdező kommentje:
Ez tök jó. Isten nekünk hagyta meg a szabad döntés jogát.
2010. márc. 22. 14:52
 59/71 anonim ***** válasza:
de a döntésünkel járó következményekre is felhívta a figyelmet, és mivel tudjuk, hogy melyik döntésünk mivel fog járni, minden információnk a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy később, amikor Isten előtt állunk, nem fogunk tudni arra hivatkozni, hogy dehát ezt nem tudtam.
2010. márc. 23. 14:12
 60/71 anonim ***** válasza:

23:44 vagyok.

Nem azért nem reagáltam, mert igazatok van, hanem mert egyszerűen már annyira szánalmasan véditek a semmit, hogy, mivel én veled ellentétben nem vagyok gonosz ember, gyilkos gondolatokkal inkább hagylak benneteket élni ebben a fantáziavilágban.

Úgyhogy igen: "Ez az!"

2010. márc. 23. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!