Ha és azt mondom, hogy hiszek Istenben, és az összes többi vallású embert megölöm, akkor Istennek mi lesz erről a véleménye? Bűnös vagyok ha ilyet teszek?
"a halottak semmit nem tudnak"
Préd 9,7
Azonban nem tudom, hogy ezt pontosan, hogyan érti.
Abban viszont 100%-ig igazad van, hogy pokol LÉTEZIK!
18:31
Te bizonyítsd be, hogy létezik! Én azzal tudom bizonyítani, hogy sehol sem láthatunk ehhez hasonlót, te viszont semmivel sem tudod alátámasztani, hogy van mivel nincs is.
A tudósok meg csak azért nem mondják ezt ki, mert félnek a sok vallásos barom zaklatásától, és inkább hallgatnak, itt az élő példa, hogy egy vallásos még ölni is képes lenne az idióta hitéért.
Isten vagy nem isten, maradjunk annyiban, hogy a kérdező lehetőleg ne gyilkolássza le a világ kétharmadát, akik buddhisták, hinduk, moszlimok, agnosztikusok, ateisták vagy bármely más vallás hívei, szóval nem keresztények...
Aki nem hisz, ne higgyen, mi köze ennek az ilyen öldöklő kedvű fanatikusnak? Aki pedig hisz, hát legyen jó neki. Ez is egy elfoglaltság!
A kérdezőnek esze ágában sincs senkit legyilkolászni, ez csak egy fikció a részéről, valójában csak az érdekli, egy ilyen tetre Isten hogyan reagálna. Tehát a kérdés lényege, ha le fejtjük róla az erősen provokatív dolgokat, van-e Isten, és ha igen milyen? De ez nem egy három mondatos válasz lenne.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
22:03 vagyok
már bocsi, de én egy szóval sem mondtam, hogy nincs isten, csak pokol nincs szerintem, nem mondom, hogy isten létezik és azt sem, hogy nem létezik, nem tudhatom
Jogod van hozzá, hogy eldöntsd mit hiszel és mit nem. De kérlek írd nagy betűvel azt, hogy Isten. Ez itt egy név.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!