Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha és azt mondom, hogy hiszek...

Ha és azt mondom, hogy hiszek Istenben, és az összes többi vallású embert megölöm, akkor Istennek mi lesz erről a véleménye? Bűnös vagyok ha ilyet teszek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 18:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

"a halottak semmit nem tudnak"

Préd 9,7

Azonban nem tudom, hogy ezt pontosan, hogyan érti.

Abban viszont 100%-ig igazad van, hogy pokol LÉTEZIK!

2010. márc. 18. 21:05
 32/71 anonim ***** válasza:

18:31

Te bizonyítsd be, hogy létezik! Én azzal tudom bizonyítani, hogy sehol sem láthatunk ehhez hasonlót, te viszont semmivel sem tudod alátámasztani, hogy van mivel nincs is.

A tudósok meg csak azért nem mondják ezt ki, mert félnek a sok vallásos barom zaklatásától, és inkább hallgatnak, itt az élő példa, hogy egy vallásos még ölni is képes lenne az idióta hitéért.

2010. márc. 18. 22:03
 33/71 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, annyit még, hogy szerintem: A hit egy szó a tudatlanságra, és soha nem értettem, hogy miért büszke arra egy vallásos, hogy hisz olyasmiben amire nincs is bizonyíték, mintha az olyan nagy dolog lenne
2010. márc. 18. 22:04
 34/71 anonim ***** válasza:
Azért nem állok le veled ezek után vitázni, mert tudatlan vagy. Az a sok halálközeli élményt (tudod klinikai halál)átélt ember (sok,sok,sok)az szerinted biztos hülye. Azt mivel magyarázod, hogy érdekes módon, aki elég sokáig volt a túloldalon, mind ugyanazzal a fénylénnyel találkozott?
2010. márc. 18. 22:19
 35/71 anonim ***** válasza:
Akik ellentmondást nem tűrően kijelentik, hogy Isten nem létezik, szerintem teljesen tájékozatlan, tanulatlan emberek. És ezt arra alapozom, hogy, ha utánanéznének egy két dolognak (Biblia, orvostudomány,tudomány, HKÉ tapasztalatok) nem mernék ezt ilyen bizonysággal állítani. Legfeljebb azt mondanák nem tudom. A buta emberek egyetlen bizonyítéka Isten nem létezésére az, hogy "nem láttam". Hát kedves ateista az áramot sem lehet látni és a gravitációt és a levegőt sem. Akkor ezek sincsenek?
2010. márc. 18. 22:42
 36/71 anonim ***** válasza:

Isten vagy nem isten, maradjunk annyiban, hogy a kérdező lehetőleg ne gyilkolássza le a világ kétharmadát, akik buddhisták, hinduk, moszlimok, agnosztikusok, ateisták vagy bármely más vallás hívei, szóval nem keresztények...

Aki nem hisz, ne higgyen, mi köze ennek az ilyen öldöklő kedvű fanatikusnak? Aki pedig hisz, hát legyen jó neki. Ez is egy elfoglaltság!

2010. márc. 19. 07:34
 37/71 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek esze ágában sincs senkit legyilkolászni, ez csak egy fikció a részéről, valójában csak az érdekli, egy ilyen tetre Isten hogyan reagálna. Tehát a kérdés lényege, ha le fejtjük róla az erősen provokatív dolgokat, van-e Isten, és ha igen milyen? De ez nem egy három mondatos válasz lenne.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. márc. 19. 08:26
 38/71 anonim ***** válasza:

22:03 vagyok

már bocsi, de én egy szóval sem mondtam, hogy nincs isten, csak pokol nincs szerintem, nem mondom, hogy isten létezik és azt sem, hogy nem létezik, nem tudhatom

2010. márc. 19. 12:49
 39/71 A kérdező kommentje:

Jogod van hozzá, hogy eldöntsd mit hiszel és mit nem. De kérlek írd nagy betűvel azt, hogy Isten. Ez itt egy név.

Köszönöm.

2010. márc. 19. 15:07
 40/71 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább magadat öld meg,legalább egy hülyével kevesebb lesz.
2010. márc. 20. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!