Ha és azt mondom, hogy hiszek Istenben, és az összes
többi vallású embert megölöm, akkor Istennek mi lesz
erről a véleménye? Bűnös vagyok ha ilyet teszek?
remélem, hogy a kérdés csak valami hülye provokáció volt a részedről és nem vagy ilyen zizi.
2010. márc. 16. 22:09
kedves kérdező, és kommentelők. "enyém a bosszú" mondja Isten. "én megfizetek", fojtatja. egy másik helyen ezt olvashatjuk: és egy kő vált le, kéz érintése nélkül, azaz: nekünk, keresztényeknek nem kell Isten ezen munkájába beleavatkoznunk, mert ez az Ő feladata. maradjatok nyugton, és nézzétek, hogyan szabadít meg benneteket, olvashatjuk. ha segíteni akarsz Istennek, tedd, amit Jézus tett. ő ugye nem ölt meg senkit, viszont elmonta az embereknek a jó hírt, és Isten üzenetét. ezzel tudsz Istennek segíteni, de ahhoz ismeretet kell szerezned az egyedüli igaz Istenről, és arról akit elküldött, Jézus krisztusról.
2010. márc. 17. 06:55
Más az, amikor Isten közvetlenül parancsolt valamit a népének, vagy annak tagjainak. Nekünk nem parancsol ilyesmit. Mondhatnánk úgy is, hogy azok az idők elmúltak. Jézus sem ölt meg senkit. Mi sem tehetjük meg.
2010. márc. 17. 11:59
Könyörgöm mégis ki a fene írta a bibliát? Ez olyan dolog, mint, hogy én kitalálok valamit és leírom, leírom, hogy 10 mindenható van, megnevezem őket, leírom, hogy melyik mit csinál, mik a feladatuk stb aztán írok még minden félét a könyvbe, hogy ezek az istenek azt parancsolták, hogy teszem fel a kövér embereket meg kell vetni, mert gonoszak. Aztán jön egy háború, szétrombolják a környéket és a házamat, majd 400év múlva kiássa valaki és elkezdi tanulmányozni, elkezd ez a baromság szerint élni, elkezdi terjeszteni, lemásolja és bumm kész a vallás, egy rakás barom aki mindent elhisz
2010. márc. 17. 16:35
A kérdező kommentje:
„Vénet, ifjat, szűzet, gyermeket és asszonyokat öljetek meg mind egy lábig, de azokhoz a férfiakhoz, a kiken a jegy van, ne közelítsetek, és az én templomomon kezdjétek el. Elkezdék azért a vén férfiakon, a kik a ház előtt valának.” (Ezék. 9.6)
Jézusom!Na ezért nem szeretem a bibliát!Isten sosem utasít ölésre,elvégzi azt ő maga!Szégyen,és fájdalom..
2010. márc. 17. 21:57
"egy rakás barom aki mindent elhisz"
Amíg nem tudod bebizonyítani, hogy a hívők mind tévednek és Isten nincs stb..., addig fogd vissza a véleményed. Kinek képzeled magad okoska? Nehogy halálod után meglepődj! Majd nem győzöl bocsánatért könyörögni, hogy ne kerülj pokolra.
2010. márc. 17. 22:19
aki meghal, nem képes könyörögni, hisz a halál az élet ellentéte. okoska pedig egy kitalált rajzfílmfigura, ugyanolyan kitalált, mint a kinzókamraként értelmezett pokol.
2010. márc. 18. 16:21
Bizonyítsd be az állításodat, csak azért nem lesz igaz, mert Te mondod. Érdekes, a tudósok nagy többsége nem meri ezt így kijelenteni, úgy látszik bölcsebb vagy mindegyiknél.
2010. márc. 18. 18:31
29/71 A kérdező kommentje:
A Biblia az egyetlen olyan vallásos könyv amit a megtalált bizonyítékok 100%-ig igazolnak!!!!
"Bizonyítsd be az állításodat, csak azért nem lesz igaz, mert Te mondod. Érdekes, a tudósok nagy többsége nem meri ezt így kijelenteni, úgy látszik bölcsebb vagy mindegyiknél."
Ezt 16:21-nek írtam
2010. márc. 18. 20:44
Kapcsolódó kérdések: