Jehova tanúi miért írják/mondják hogy a tanulmányozás ingyenes?
"tudod, értem egy bizonyos szemszögből az érvelésed."
Nem! Neked halvány lila dunsztod sincs arról hogy én miről beszélek!
óóóóóóóó, a kérdező gondolatolvasó és telepata.
nos, akkor magyarázd el úgy, hogy megértsem, hogy a halványlila gőzön átragogjon a fényesség.
vagy csak az ítélkezés megy? azért, mielőtt belekezdel, elmondanám, hogy jó pár éve fizetem ezt a test-vér biztosítást........
mert jobb módszer TERVEZETT MŰTÉTEKNÉL.
de váratlan helyzetekben nem segít. van az a szituáció, ahol csak a vértranszfúzió segíthet.
"mert jobb módszer TERVEZETT MŰTÉTEKNÉL."
S ennek én hol mondtam ellent? Mivel azt írtam hogy aki teheti az éljen vele. Pont azért mert sokkal jobb módszer. És még csak nem is vallási meggyőződés miatt mondom!
ennek nem, de ha az oldal tetejére nézel, eléggé megítéltél. tudod, a halványlila göz hiányával.
most akkor mi lesz? kiokosítasz, vagy elnézést kérsz? nekem mindkettő megfelel...
válasz te!
Azert ingyenes mer Jezus azt mondta,hogy"se aranyat se ezüstöt es semit nevegytek el az evangèliumert,ingyen kaptatok es ingyen adjatok tovabb".
Igazságtalan lenne ha valakinek nincs anyagi java ne jusson hozza az evangeliumhoz.Ezert ingyen mindenki megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!