Jehova tanúi miért írják/mondják hogy a tanulmányozás ingyenes?
Azért mondják, mert az. Mielőtt valaki azt gondolná:nem vagyok Jt. De voltam már a Királyságtermükben összejövetelen. Egyetlen fillért nem kértek, viszont azonnal a kezembe nyomták az aktuális előadáshoz kapcsolódó Őrtorony magazint, szükség esetén a Bibliát illetve az énekeskönyvet, stb. Bármilyen hihetetlennek tűnik, ők csak adtak, mindenféle ellenszolgáltatás elvárása nélkül.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ha valaki tagja lesz a szervezetnek és azonosul a munkájukkal olyan szinten, hogy anyagi támogatást kíván ehhez nyújtani, azt ne fogadnák el. Önkéntes adományokat, felajánlásokat bárki tehet -nem utasítják vissza (arra volt példa, hogy kívülállóktól igen).
Sok mindent el lehet mondani a tanúkról -jót és rosszat egyaránt- de azt nem, hogy az emberek pénzét próbálnák kicsalni mindenáron.
Ismét mondom: nem vagyok JT, semmi közöm hozzájuk, de nem kell őket olyannal vádolni, amiben teljesen ártatlanok.
igazad van,ez így van. de én nem is a tanúkról beszélek: a zrt-ről. te még nem voltál hétköznapi összejövetelen, amikor felolvassák az anyagi dolgokat... addig jó neked, amíg még így látod őket. szerintem te azt sem tudod, hogy ez nem egy egyház, hanem egy CÉG.
WACHTOwER inc
azaz
örtorony zrt
ennyit arról, mi is a lényeg a részvényeseinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!