Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves Tanúk, lehet tudni,...

Kedves Tanúk, lehet tudni, hogy Jehova mire vár még?

Figyelt kérdés

Mindent elkövetett már az emberiség,a legszörnyűbb tetteket,ott volt a sötét középkor a rettenetes kínzásokkal,a földrészeket sújtó szegénységen,éhezésen,rengeteg háborún,mindenen keresztül mentünk már.Titeket üldöz a világ,amióta megvagytok(ezt ti állítjátok)de Jehova füle botját nem mozgatja.

Ezek alapján nektek még tényleg mindig hiteles Jehova eljövendő armagedonja?

2015. ápr. 11. 16:57
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

"Hol írtam, hogy meg kell ölni bárkit is?

A Mózesi törvényről beszéltünk, ami Izraelnek, mint választott népnek adatott."

Igen,én is arról beszéltem,így értettem én is.Elfogadod,hogy ez volt a "szerető" Jehova törvénye,én meg azt írtam,ne emlegesd egy lapon a szeretettel.

2015. ápr. 13. 05:12
 32/46 anonim ***** válasza:
0%
Így van, ez volt a törvény. És Isten szeretetből megóvta a népét a rossztól. Mert hiába manapság már jónak tartják, sosem volt az. Pl. Izrael védve volt a nemi betegségektől is, meg hogy átvegyék a környező népek istentelen szokásait. És mint írtam, előre tudták milyen büntetés jár, mint abban az esetben is, ha öltek, állattal fajtalankodtak, stb.
2015. ápr. 13. 09:58
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor Jehova pusztán a végtelen szeretetének köszönhetően gyilkolászott halomra egész városokat, népcsoportokat?
2015. ápr. 13. 10:11
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Nem ártana arról is beszélni, hogy milyen népcsoportok voltak ezek. Pl a saját gyereküket feláldozták és elégették élve tűzben. Normálisabb országokban ilyenért ma is halálbüntetés jár.
2015. ápr. 13. 11:13
 35/46 Ozmium42 ***** válasza:
8%
Ugyanezt tették a zsidók is, de az persze más. Amikor Ábrahám akarta feláldozni a fiát, az nem bűn, hanem bizonyította, milyen erős a hite :D Az egész Ószövetség a zsidók önigazolása.
2015. ápr. 13. 11:30
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ezért voltak a zsidók számtalanszor megbüntetve, mert átvették ebben is a pogányok szokásait. Nem maradt el az ítélet. Ábrahám pedig nem áldozta fel a fiát, mivel Isten NEM HAGYTA. Másrészről, előtte Isten megígérte neki, hogy Izsáktól fog származni a megváltó, és ekkor Izsáknak még nem volt gyereke. Tehát Ábrahám tudta, hogy Izsák vagy nem fog meghalni, vagy ha meghal, Isten feltámasztja. Ezért volt erős a hite, mert tudta, hogy Isten akaratát a halál sem állíthatja meg.
2015. ápr. 13. 12:35
 37/46 A kérdező kommentje:

"És Isten szeretetből megóvta a népét a rossztól."

A szeretet Istenének nincs szüksége arra,hogy ilyet tegyen valakivel,csak azért mert homoszexuális.Te kevered a sátánnal ezt a dolgot.

2015. ápr. 13. 15:41
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
Alapvető probléma az, hogy a mai világban már eltorzult a kép, hogy mi a jó és mi a rossz. Attól, hogy sokan így gondolják, még nem normális hogy egy nőnek szakálla meg pénisze van. Lassan már az is rendben lesz ha valaki állattal közösül.
2015. ápr. 13. 18:14
 39/46 A kérdező kommentje:
Ezzel most mire akartál válaszolni???
2015. ápr. 13. 18:48
 40/46 anonim ***** válasza:
0%

"csak azért mert homoszexuális"

Erre. Nevezzük nevén a dolgokat, ha valami erkölcstelen, akkor ne tegyünk már úgy, hogy nincs abban semmi rossz. Amíg ugyanúgy fogod fel, mint egy párkapcsolatot (a pár az férfi-nő), addig nem fogod megérteni Isten nézőpontját.

2015. ápr. 13. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!