Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták, mit gondoltok a...

Ateisták, mit gondoltok a vallásosak folyamatosan ismétlődő érveiről?

Figyelt kérdés
Nagyon felbosszant, hogy nem tudok velük egy épkézláb vitát lezavarni... Olvastam itt a gyakorin olyat, akiszerint BŰN megnézni olyan filmet, amibem "varázslat, természetfelettiség, ördögi dolgok vannak" (Csillagok között?). Nagyon idegesítő. Én a magam részéről gyakorlati ateista vagyok, tényleg nem tudom megcáfolni a Teremtő létét, szubjektíven hiszek is benne. Ez hit, nem tudás. Sajnos... De ez nem jelenti azt, hogy bármelyik felekezethet tartoznék. Volt már részem pár aranyköpésben... na szóval, szetintetek miért nem vitatkoznak (helyesen) ?

2015. ápr. 3. 07:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
Szeretném kijavítani azt amit írtál: "Minden vallás erőszakos lesz ha hatalmat kap" erre: A legtöbb ember erőszakos lesz ha hatalmat kap. Ha ezzel tud befolyásolni másokat akkor azok is erőszakosak lesznek. Nem kell félni az emberi természet az ilyen.
2015. ápr. 10. 07:54
 82/83 anonim ***** válasza:

(re79: "Egy vers - az igazat mondja, nem CSAK a valódit"

"VAGY hazudik" - csak akkor NEM művészet- azért nem minden vers költészet..)

2015. ápr. 10. 08:10
 83/83 anonim ***** válasza:
A könyökömön jönnek ki...
2015. máj. 8. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!