Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A tudománynak mire jó, hogy...

A tudománynak mire jó, hogy megcáfolja a bibliát?

Figyelt kérdés
Nem értem mi értelme van megkérdőjelezni több ezer éves tényeket, mindenféle őrült elmélettel, ami csak a képzelet szüleménye.

2014. nov. 26. 07:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:

Belenéztem a vitába...:)

érdekes kifejezések, aki nem hisz az evolúcióban az aluliskolázott, aztán felkészült tudós, sok sértegetés a másik "buta" oldalnak...

Ki az aluliskolázott? Biztos hogy aki hisz az evolúcióban garantáltan felüliskolázott?

Bizonyították? Sokat bizonyítottak, aztán jöttek az újabb kutatások, melyek kiforgatták még az alsónemüt is...Most akik addig elhitték amit elhittek /pardon tudták amit tudtak/ azokkal mi van?

Láttam egy dokumentumfilmet Darwin Galapagos-i kutatásáról /tudományos, nem vallásos témával/, hogyan tanulmányozta az ott élö állatvilágot, nekem úgy tünt nagyon hinni kell annak aki azt hiszi, hogy ott volna az evolúció bizonyítéka.

Az állatok is képesek bizonyos dolgokat megtanulni és azt sokszor átadják az utódjaiknak, ha valaki erre azt mondja, hogy evolúció....?

2014. nov. 29. 12:47
 72/77 anonim ***** válasza:

Belenéztem a vitába...:)

érdekes kifejezések, aki nem hisz az evolúcióban az aluliskolázott, aztánaki hiszb az felkészült tudós, sok sértegetés a másik "buta" oldalnak...

Ki az aluliskolázott? Biztos hogy aki hisz az evolúcióban garantáltan felüliskolázott?

Bizonyították? Sokat bizonyítottak, aztán jöttek az újabb kutatások, melyek kiforgatták még az alsónemüt is...Most akik addig elhitték amit elhittek /pardon tudták amit tudtak/ azokkal mi van?

Láttam egy dokumentumfilmet Darwin Galapagos-i kutatásáról /tudományos, nem vallásos témával/, hogyan tanulmányozta az ott élö állatvilágot, nekem úgy tünt nagyon hinni kell annak aki azt hiszi, hogy ott volna az evolúció egyik bizonyítéka.

Az állatok is képesek bizonyos dolgokat megtanulni és azt sokszor átadják az utódjaiknak, ha valaki erre azt mondja, hogy evolúció....?

Ha ráakadnék egy nem "mérges tudósra" :D ezen az oldalon megkérdezném a véleményét erröl [link]

...mert valahogyan ez azt sugallja nekem, hogy nem minden számítás pontos, bármilyen tudományos is .... remélem kikerülnek a mérges állampolgárok, nem tetszik ez az állandó sértegetös-sértegetés

2014. nov. 29. 12:53
 73/77 anonim ***** válasza:
Bocs, a PC-m az utóbbi idöben sokszor megtréfál
2014. nov. 29. 12:54
 74/77 anonim ***** válasza:
88%

Te sem veszed figyelembe, hogy Darwin galapagos-i utazása óta eltelt több mint egy évszázad.

Közben történt némi fejlődés.

Nem véletlenül említettem meg a paleontológiát, kormeghatározást és főleg a genetikát.

Más meg nem véletlenül említette meg a megfigyelhető természetes mutációk nagy számát amit microorganizmusoknál megfigyelhetünk.

Nos az evolúció tényét már bőven bizonyították, ez változni nem fog. A melyik faj honnan és kivel van rokonságban, esetleg alakulhat (ahogy a kirakós kisebb elemei mozognak is) de a tény, hogy az evolúció létezik és ez hozta létre az összes fajt már nem fog. (leszámítva az ember beavatkozásait persze)

2014. nov. 29. 12:59
 75/77 anonim ***** válasza:

gkaty:

Az evolúció egy elmélet volt,ami finomodott. Az alap ötlete helytálló volt,de akkor még a technológia nem tette lehetővé,hogy genetikai szinten vizsgálják ezeket a dolgokat.

Ezen felül több tényezőre is rájöttek,ami befolyásolja a genetikai állományt,azaz a fajok közötti géntranszfer stb.

Ami a tudósokat illeti. Szerintem ,mivel ők is emberek,néha hajlamosak hívővé válni, olyan értelemben,hogy már nem az új TUDOMÁNYOS dolgokkal foglalkoznak,hanem azzal,hogy megvédjék régi elméletüket,amin csorba esett.

2014. nov. 29. 13:09
 76/77 anonim ***** válasza:

Nesztek nektek gumicsont!

gumicsont=kérdés

2014. nov. 29. 20:53
 77/77 anonim válasza:
fogalmazásgátlót szedsz?:D
2014. dec. 22. 19:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!