Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A tudománynak mire jó, hogy...

A tudománynak mire jó, hogy megcáfolja a bibliát?

Figyelt kérdés
Nem értem mi értelme van megkérdőjelezni több ezer éves tényeket, mindenféle őrült elmélettel, ami csak a képzelet szüleménye.

2014. nov. 26. 07:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
0%

Arisztotelész korának egyik legnagyobb tudósa volt! Elméleteit kora tudóstársadalma elfogadta és IGAZNAK HITTE! Csak néhány TÉNYnek hitt elmélete A világegyetem alakja gömb, mozgása pedig balról jobbra történik.

A forgó szférákba helyezett égitestek éterből állnak.

A Föld, mely gömb alakú, a világegyetem közepén mozdulatlanul nyugszik....

2014. nov. 27. 10:00
 52/77 anonim ***** válasza:

Tudod az a különbség, hogy az evolúciót bizonyították. Olyasmiről vitázol amiről SEMMIT nem tudsz!

Lehet így is persze, csak vérciki

2014. nov. 27. 10:05
 53/77 anonim ***** válasza:
100%
Azt ne felejtsük el hogy Arisztotelész korában alapvetően tudományfilozófia volt, a mostani tudományos módszertan még nem volt jelen.
2014. nov. 27. 10:06
 54/77 anonim ***** válasza:
0%
És majd ezer év múlva meg az evolúció elmélete lesz vérciki.....
2014. nov. 27. 10:09
 55/77 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván. Újabb ezer év év belátjuk, hogy a föld az univerzum központja, sőt lapos.

Komolyan mondom, a tényleg nincsen meg a gimi sem a témában nálad...

Még logikusan érvelni sem tudsz az ismeret anyagod a témában pedig konkrétan nem létezik!

2014. nov. 27. 10:11
 56/77 anonim ***** válasza:
4%
Sértegess nyugodtan, ez nem engem minősít! Csak azt nem veszed észre hogy nekem eszem ágában sincs vitatkozni veled. Én csak leírtam a véleményem. Én hiszem hogy Isten teremtett minket és a világot, ugyanis ahol ennyire bonyolult tervezettség van, ott kell hogy legyen TERVEZŐ!!!
2014. nov. 27. 10:21
 57/77 anonim ***** válasza:

Az, hogy te mit hiszel az égvilágon semmit nem befolyásolja a világ folyását. És mivel egyértelmű tényeket hazudsz le ezzel, nem kicsit égeted magadat és azt amiben hiszel.

A pápa sem véletlenül ismerte el az evolúciót, és gyakorlatilag helyezkedett deista álláspontra. (és ezzel együtt az egyház)

Szóval a hited a tiéd. Csak ne lepődj meg ha még az egyház is hül*ének néz érte :)

2014. nov. 27. 10:29
 58/77 anonim ***** válasza:
0%
Szóval a te olvasatodban az egyház engem hülyének néz mert hiszek Istenben....ezt most komolyan gondolod?? Nekem nincs kedvem tovább veled vitázni a hülyeségeidről, ugyhogy én itt be is fejeztem.
2014. nov. 27. 10:47
 59/77 anonim ***** válasza:
100%

Te beszélsz marhaságot nem kicsit. Ezek szerint a Deista szó sincsen meg. (irodalomból asszem gimi 1 v. 2)

Az egyház elfogadta az evolúciót a teremtés helyett. Mi több az ősrobbanást is!

Azt állítja, hogy isten megteremtette az univerzumot és hagyta fejlődni, utána már nem szólt bele. (Deizmus!)

2014. nov. 27. 10:51
 60/77 anonim ***** válasza:

" Én hiszem hogy Isten teremtett minket és a világot, ugyanis ahol ennyire bonyolult tervezettség van, ott kell hogy legyen TERVEZŐ!!!"

Csak, hogy a szövegértésedet is segítsem, erre reagáltam :) Nah ebben már a pápával sem fogsz egyetérteni. De nyugodtan hidd csak.

2014. nov. 27. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!