A tudománynak mire jó, hogy megcáfolja a bibliát?
Arisztotelész korának egyik legnagyobb tudósa volt! Elméleteit kora tudóstársadalma elfogadta és IGAZNAK HITTE! Csak néhány TÉNYnek hitt elmélete A világegyetem alakja gömb, mozgása pedig balról jobbra történik.
A forgó szférákba helyezett égitestek éterből állnak.
A Föld, mely gömb alakú, a világegyetem közepén mozdulatlanul nyugszik....
Tudod az a különbség, hogy az evolúciót bizonyították. Olyasmiről vitázol amiről SEMMIT nem tudsz!
Lehet így is persze, csak vérciki
Nyilván. Újabb ezer év év belátjuk, hogy a föld az univerzum központja, sőt lapos.
Komolyan mondom, a tényleg nincsen meg a gimi sem a témában nálad...
Még logikusan érvelni sem tudsz az ismeret anyagod a témában pedig konkrétan nem létezik!
Az, hogy te mit hiszel az égvilágon semmit nem befolyásolja a világ folyását. És mivel egyértelmű tényeket hazudsz le ezzel, nem kicsit égeted magadat és azt amiben hiszel.
A pápa sem véletlenül ismerte el az evolúciót, és gyakorlatilag helyezkedett deista álláspontra. (és ezzel együtt az egyház)
Szóval a hited a tiéd. Csak ne lepődj meg ha még az egyház is hül*ének néz érte :)
Te beszélsz marhaságot nem kicsit. Ezek szerint a Deista szó sincsen meg. (irodalomból asszem gimi 1 v. 2)
Az egyház elfogadta az evolúciót a teremtés helyett. Mi több az ősrobbanást is!
Azt állítja, hogy isten megteremtette az univerzumot és hagyta fejlődni, utána már nem szólt bele. (Deizmus!)
" Én hiszem hogy Isten teremtett minket és a világot, ugyanis ahol ennyire bonyolult tervezettség van, ott kell hogy legyen TERVEZŐ!!!"
Csak, hogy a szövegértésedet is segítsem, erre reagáltam :) Nah ebben már a pápával sem fogsz egyetérteni. De nyugodtan hidd csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!