Miért nem hordhatok kipát a Hit Gyülekezetében?
Ahol megtalálod a lelki békédet,ott a Te vallásod.Ha a zsinagógában érzed úgy magad,hogy oda tartozol,járj oda.Nincs olyan ember,aki azt mondhatná egy vallásra,hogy hamis,ezt egyedül Isten joga megítélni.
A Bibliát minden gyülekezet,felekezet úgy értelmezi,ahogy akarja sajnos.
Jártam sok keresztény gyülekezetben,megismertem több vallást.Sehol nem találtam választ a kérdéseimre és nem éreztem jól magam.Ilyen volt a Hit Gyülekezete is.Ezért hagytam ott a kereszténységet.
Én pl.az Iszlámban találtam meg a lelki békémet és ott érzem jól magam.
"Minden fórumon vannak fizetett, beépített feszültségkeltők"
Na ez a gond a gyülivel. Egyébként tagok voltak, nem vezetők akikkel beszéltem, a legmagasabb is csak vidéki gyüli presbitere volt, de mindig Sándor tanításaira hivatkoztak. Mindenesetre itt a gond, az ember szeretne kérdezni, megoldani a problémáját, és ez a válasz. A gyülisek mind ilyen paranoiások?... Ha valamire nincs megoldás, akkor én is rögtön ellenség vagyok?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!