Miért nem hordhatok kipát a Hit Gyülekezetében?
Egyszerű a megoldás és mindenféle közösségre egyaránt igaz:
Ahol probléma forrása, hogy más vagy, azaz van egyéniséged, ott nincs keresnivalód.Ebből mind az látszik, hogy ahelyett, hogy elfogadnának téged, megpróbálnak betuszkolni az egyforma klónok közé.Szerintem hagyd ott őket minél hamarabb.
csupa külsőséget említesz...
lecserélni a kőszívet hússzívre
"és új lelket adok beléjük, eltávolítom testükből a kőszívet, és hússzívet adok nekik"
Kedves kérdező:)
Én azt tudom neked tanácsolni, hogy elsősorban ne itt tegyél fel vallási kérdéseket, mert errefelé, vannak olyanok akik nem ismerik az adott gyülekezetet és így mondanak véleményt.
Másodrészt, én azt ajánlom, hogy menj el egy pásztorlási napra, ahol a lelkészek készségesen válaszolnak bármiféle kérdésre, és segítenek megoldani a problémákat. Csak ajánlani tudom. Jó magam is a hit gyülekezetbe járok, és nagyon jók szoktak lenni ezek az alkalmak. :) Bármilyen problémában segítenek a pásztorok. Hogy milyen időközönként van van pontosan nem tudom, de ha figyeled az összejövetelen a hirdetést biztos vagyok benne, hogy mondani fogják az ilyen alkalmak időpontját!
Kívánom, hogy találj megoldást a problémádra, az Úr áldjon!:)
"miért nem vagyok cionista." -ezt is a gyülisek hiányolják?
"szeretetnek álcázott neofasizmus" - ez jó, pontosnak tűnik
A zsidó rabbik annó kitaszították maguk közül Krisztust mikor megjelent előttük,nem ismerték fel, megvetették, ha mond ez számodra valamit.
Ha neked lenne igazad, mint ahogy nincs, akkor felismerték volna, és leborultak volna a lábai elé és nem pocskondiázták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!