Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csak engem idegesít Péter?

Csak engem idegesít Péter?

Figyelt kérdés

Kedves Kérdező! Kedves Hozzászóló! Így indul általában, majd a kérdéssel kapcsolatban elmondja a nézeteit, ami általában nemis ad választ a kérdésre, hanem csak amolyan a kérdéshez alig kapcsolódó eszmefuttatás. Majd barátságosan megjegyzi, hogy remélem tudtam segíteni, végül elköszön: Üdvözlettel: Péter.

Mindenhol ott van. Mindenhol. Alig van olyan topic valláskritika témakörben ahol ne lehetne belebotlani. Szerintem ijesztő.

2010. jan. 10. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:

20:55

Bizonyos témákhoz nem ért, de attól amit az árpi csávóról írt, van benne igazság, tényleg nem szép dolog hogy bekattant és mások azt nevetik meg mutogatják. Nem is azért írom mintha nem lenne kicsit se poén, én is elmosolyodtam egy két mondatán, de így letámadni érte pétert...

Lehet hogy ő agyilag zokni, de te szinte biztos hogy egy érzéketlen tirpák bunkó vagy.

2010. jan. 21. 21:49
 62/72 anonim ***** válasza:
75%

"Jol van skacok, nem kell egymasnak esni"

Hat tudod erre csak azt tudom mondani: bagoly mondja verebnek...

Szep kis peldat mutattal a kerdeseddel...

A fekete lyukasnak pedig uzennem: ha csak tized annyi ertelem szorult volna beled, mint Peterbe, talan kicsit kisebb arcod lenne...

2010. jan. 21. 22:14
 63/72 anonim ***** válasza:
60%
Az érzéketlennel egyetértek. A többivel nem. Amilyen alapon ömleszti ő a hülyeségeit, pont olyan alapon leírom én is, hogy mi a diagnózis. Sőt, ha már itt tartunk, érzéketlen sem vagyok, mert ahogy a vérnyomásomat megdobja az általános emberi hülyeséggel való szembesülés, az szerintem messze túlhaladja szegénykém abból eredő fájdalmát, hogy valaki közli vele, hogy hogy áll Forest Gumphoz képest.
2010. jan. 21. 22:17
 64/72 anonim ***** válasza:
31%

engem mostmár egyre jobban idegesít ez a péter.

egy ateista :P

2010. jan. 21. 22:20
 65/72 anonim ***** válasza:
55%
22:14 - szerintem te csak azért védelmezed Peti havert, hogy te is bekapcsolódhass a párbeszédbe valamely oldalon, mert ha mondjuk el is olvasnád amiket ír, nem emlegetnéd őt meg az értelmet egy lapon, kivéve ha nála is hülyébb vagy, ami nagy szó.
2010. jan. 21. 22:20
 66/72 A kérdező kommentje:
Nemtudom feltűnt-e, de én sehol nem minősítettem Pétert, mint embert. Annyit jelentettem ki, hogy idegesítenek az olyan hozzászólásai aminek általában semmi értelme ill. alapja.
2010. jan. 21. 22:28
 67/72 anonim ***** válasza:
43%

22:17

Jó, de tudod nem csak intelligencia meg lexikális tudás létezik, hanem etika meg jómodor, érted... Azért mert neki az előbbiből kevés van, még nem kellene direkt az utóbbiakat nélkülözve sértegetni... na mindegy hagyjuk.

2010. jan. 21. 23:40
 68/72 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a napiszaron szocializálódott smiley király tizenévesek videó linkeléseit csak figyelmen kívül kell hagyni...
2010. jan. 22. 00:01
 69/72 anonim ***** válasza:
53%

Hello mindenkinek!

Engem egyáltalán nem idegesít Péter, sőt intelligens és művelt embernek tartom. Nagyon hasznosnak tartom a válaszait, ráadásul tisztességet tanúsít más emberek után is. Szeretem olvasni a válaszait, nincs vele semmi bajom.

Egyébként pedig ez egy olyan oldal, ahol bárki hozzászólhat a kérdésekhez, bármennyi mennyiségben, ráadásul abban a témakörben mozog ahol otthon van. Szerintem az szép dolog, ha valaki tisztában van egy válasszal, amivel mások nincsenek, és megosztja a gondolatait is azokkal akiket érdekel a téma.

Sok sikert a jövőben Péter!

2011. jan. 10. 03:53
 70/72 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Köszönöm ez nagyon kedves volt és nagyon jól esett!

Üdv. Péter

2011. jan. 10. 08:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!