Csak engem idegesít Péter?
Kedves Kérdező! Kedves Hozzászóló! Így indul általában, majd a kérdéssel kapcsolatban elmondja a nézeteit, ami általában nemis ad választ a kérdésre, hanem csak amolyan a kérdéshez alig kapcsolódó eszmefuttatás. Majd barátságosan megjegyzi, hogy remélem tudtam segíteni, végül elköszön: Üdvözlettel: Péter.
Mindenhol ott van. Mindenhol. Alig van olyan topic valláskritika témakörben ahol ne lehetne belebotlani. Szerintem ijesztő.
RE: Sziasztok!
Valaki kedvesen engem azonosított Árpival. És lám felbukkant önálló kérdésként is: "Hívő vagyok, ha eljött a Megváltó, és már látom a fényt?" topic.
Azért kedves jól szórakozó utolsó hozzászóló, te nem szégyenled magad? Mert szerintem elég szégyenletes szegény szerencsétlen hajléktalan, és teljességgel zavarodott és beszámíthatatlan embert gúny tárgyává tenni! Még ha jót nevettetek is a videó láttán, nem gondoljátok, hogy erkölcsileg mennyire alacsony szinvonal az, amit ti itt reklámoztok? Bármelyik hozzátartozótok, ismerősötök kerülhet ilyen helyzetbe, hogy "elissza az agyát" és egy emberi roncsként éli meg a hétköznapjait, kitaszítva ebből a társadalomból, akár mert széthullott az élete, akár csak mert szimplán bekattan. Akkor is így fogtok nevetni majd, ha tehetetlenül nézitek végig valakinek a meggyalázását? Hova jutottunk?
Gondolkodjatok el azért ezen...
Köszönettel: Péter
"elég szégyenletes szegény szerencsétlen hajléktalan, és teljességgel zavarodott és beszámíthatatlan embert gúny tárgyává tenni!"
A hajléktalanon kívül az összes általad felsorolt jelző illik rád, akkor meg hol zavar, hogy idelinkelték ezt a kis alkotást rólad?
Nem vagyok azonos a 22:38 annak ellenére, hogy mindketten 80% vagyunk. Viszont kikérem magamnak, hogy a hit gyülisek részére kisajátítsd az emberi méltóság iránti tisztelet. Szerintem ez minden kulturált emberre jellemző kell legyen.
Te (19:43 és 09:28) viszont egy idióta barom vagy, vagy egyszerűen nem vagy képes értelmezni Péter szavait. Esetleg a kettő együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!