Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csak engem idegesít Péter?

Csak engem idegesít Péter?

Figyelt kérdés

Kedves Kérdező! Kedves Hozzászóló! Így indul általában, majd a kérdéssel kapcsolatban elmondja a nézeteit, ami általában nemis ad választ a kérdésre, hanem csak amolyan a kérdéshez alig kapcsolódó eszmefuttatás. Majd barátságosan megjegyzi, hogy remélem tudtam segíteni, végül elköszön: Üdvözlettel: Péter.

Mindenhol ott van. Mindenhol. Alig van olyan topic valláskritika témakörben ahol ne lehetne belebotlani. Szerintem ijesztő.

2010. jan. 10. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
78%
Jaaaa bocsi :D az adventista tanítást is ismerem. Gratulálok péter!!!!
2010. jan. 19. 13:37
 52/72 Zenon ***** válasza:
6%

Itt van egy kép Péterről!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cOLbwFoc8go

2010. jan. 19. 18:27
 53/72 anonim ***** válasza:
85%

RE: Sziasztok!

Valaki kedvesen engem azonosított Árpival. És lám felbukkant önálló kérdésként is: "Hívő vagyok, ha eljött a Megváltó, és már látom a fényt?" topic.

Azért kedves jól szórakozó utolsó hozzászóló, te nem szégyenled magad? Mert szerintem elég szégyenletes szegény szerencsétlen hajléktalan, és teljességgel zavarodott és beszámíthatatlan embert gúny tárgyává tenni! Még ha jót nevettetek is a videó láttán, nem gondoljátok, hogy erkölcsileg mennyire alacsony szinvonal az, amit ti itt reklámoztok? Bármelyik hozzátartozótok, ismerősötök kerülhet ilyen helyzetbe, hogy "elissza az agyát" és egy emberi roncsként éli meg a hétköznapjait, kitaszítva ebből a társadalomból, akár mert széthullott az élete, akár csak mert szimplán bekattan. Akkor is így fogtok nevetni majd, ha tehetetlenül nézitek végig valakinek a meggyalázását? Hova jutottunk?

Gondolkodjatok el azért ezen...

Köszönettel: Péter

2010. jan. 20. 18:09
 54/72 Srapnel ***** válasza:
Ugyan már! Én még magamon is szoktam nevetni.
2010. jan. 20. 19:32
 55/72 anonim ***** válasza:
9%

"elég szégyenletes szegény szerencsétlen hajléktalan, és teljességgel zavarodott és beszámíthatatlan embert gúny tárgyává tenni!"

A hajléktalanon kívül az összes általad felsorolt jelző illik rád, akkor meg hol zavar, hogy idelinkelték ezt a kis alkotást rólad?

2010. jan. 20. 19:43
 56/72 anonim ***** válasza:
82%
Az utolsonak: amellett, hogy cseppnyi emberseg nem szorult beled, meg bunko is vagy! Csak gratulalni tudok! Szerintem huzd meg magad egy csendes sarokban es tanulj egy kis emberseget, ha mar a szuleid nem tanitottak meg viselkedni!
2010. jan. 20. 22:38
 57/72 anonim ***** válasza:
13%
Megjött még egy hitgyülis, hurrá. Az ilyenek miért nem szűnnek már meg?
2010. jan. 21. 09:28
 58/72 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagyok azonos a 22:38 annak ellenére, hogy mindketten 80% vagyunk. Viszont kikérem magamnak, hogy a hit gyülisek részére kisajátítsd az emberi méltóság iránti tisztelet. Szerintem ez minden kulturált emberre jellemző kell legyen.

Te (19:43 és 09:28) viszont egy idióta barom vagy, vagy egyszerűen nem vagy képes értelmezni Péter szavait. Esetleg a kettő együtt!

2010. jan. 21. 19:35
 59/72 anonim ***** válasza:
28%
Mivel minden szava égbekiáltó baromság, és minden kommentje csak elméjének fekete lyukhoz hasonlítható sötétségéről tesz tanúbizonyságot, ezért bevallom, csakugyan nehézségeim vannak azok értelmezésével, szóval jó a szemed, Sherlock.
2010. jan. 21. 20:55
 60/72 A kérdező kommentje:
Jól van skacok, nem kell egymásnak esni.
2010. jan. 21. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!