Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csak engem idegesít Péter?

Csak engem idegesít Péter?

Figyelt kérdés

Kedves Kérdező! Kedves Hozzászóló! Így indul általában, majd a kérdéssel kapcsolatban elmondja a nézeteit, ami általában nemis ad választ a kérdésre, hanem csak amolyan a kérdéshez alig kapcsolódó eszmefuttatás. Majd barátságosan megjegyzi, hogy remélem tudtam segíteni, végül elköszön: Üdvözlettel: Péter.

Mindenhol ott van. Mindenhol. Alig van olyan topic valláskritika témakörben ahol ne lehetne belebotlani. Szerintem ijesztő.

2010. jan. 10. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 Srapnel ***** válasza:
100%

"Az én eléggé hiányos ismereteim szerint, ha egy halat kiveszünk a vízből, annak nem szép lassan kifejlődik a tüdeje, hanem nagyon gyorsan megdöglik."

Miért kellene, hogy tüdő fejlődjön ki? Mi abban a meglepő, hogy megdöglik?

"A szerves anyagok a természetben nem továbbfejlődnek, hanem lebomlanak szervetlenné."

Nem tudod tudományosan bizonyítani, hogy nem fejlődnek tovább. Ez utóbbi érv miért nem jó az abiogenezis esetén és miért jó az isten mellett? (Nem tudod cáfolni, tehát van.) Honnan tudod, hogy régen nem alakulhattak-e ki a bonyolult vegyületek?

2010. jan. 12. 13:08
 42/72 anonim ***** válasza:
70%

Engem az irritál,hogy itt egyesek gúnyolódnak rajta:/

Pedig biztos vagyok benne(még ha marhaságokat is ír)nem rossz szándékból válaszolgat.A kérdéssel igazából semmi baj,csak az olyan reakciókkal amik kifejezetten Péter személyét sértik.A kritika és a gúny között nagy a különbség.És nem a válaszaira gondolok,mert szerintem se add hasznosakat az esetek többségében.

2010. jan. 12. 13:47
 43/72 anonim ***** válasza:

Bizonyára rajtad kívül másokat is. Bizonyára ismeretlen számodra az aranyköpés, miszerint idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyesége(?) miatt önmagadon bosszút állni.

(...)

2010. jan. 13. 07:31
 44/72 anonim ***** válasza:
Nem idegesít. Bár a nézeteivel nem értek egyet legalább emberi stílusban ír.
2010. jan. 13. 21:12
 45/72 anonim ***** válasza:

Kedves Péter!

Ha még benézel ide, fogadj el egy jó tanácsot.

Ha hosszú szövegeket írsz, vagy másolgatsz be, néha hagyj némi szüneteket,

Ha nem teszed, az egész egy egybefüggő izé lesz, amiket tapasztalatom szerint nem sokan olvasnak el. Mondjuk én sem szoktam. :)

Remélem tudtam segíteni. :)

Üdvözlettel: nemmindegy?!

2010. jan. 13. 22:00
 46/72 General ***** válasza:
82%
Péter gerillamarketinget folytat, és maga Isten a főnöke! Szerintem teljesítménybéres!
2010. jan. 14. 20:32
 47/72 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy Isten a fonoke! Jo ra hallgatni, csak azt mondja, amit Istentol tanul, vagyis a Bibliabol!
2010. jan. 17. 00:17
 48/72 anonim ***** válasza:
58%

Sajnálom, hogy Péter idegesít, kár érted.

Péter válaszai aranyat érnek ebben a egocentrikus, a pénz, a test és a fiatalság bálványának élő világban.

Ami a kérdésekből kiderül, bizony az alapvető bibliai ismeretek is nagyon hiányosak. Ezek nélkül pedig nem értheted meg a téged is körülvevő kultúrát.

Péter az ismeretek terjesztésén kívül terjeszti a vitának azt az értékes formáját is, ami nem kirekesztő, nem veszekedő.

Szerintem Péter értek.

2010. jan. 18. 18:12
 49/72 anonim ***** válasza:
46%
Ha-ha jó a kérdés. Evvel a péterrel nekem is akadt dolgom. AZ egyik kérdésemre válaszolt. Sztem hit gyülekezetes.
2010. jan. 19. 13:29
 50/72 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Péter egy másik kérdés kapcsán leírta, hogy az Adventista Egyház Bibliaházának tanítója Gödöllőn.
2010. jan. 19. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!