Milyen vallású vagy Péter?
Kedves Kérdező!
Mormon felekezethez tartozom.
Remélem tudtam segíteni!
Üdvözlettel: Péter
12:16-os nem Péter az tuti
egyrészt én tudom, hogy Péter milyen felekezetű (de nem mondom meg, majd ő ha akarja)
másrészt aki a nevében írta, az máskor ügyeljen hogy a 'hasznosválaszadásiszázaléka' egyezzen meg Péternek más kérdéseknél található azonos mutatójával.
üdv
ui.: Péter, te valamit nagyon tudhatsz, ha ennyire rádszálltak ;D
A mormonok azok, akiket az utcáról úgy lehet felismerni, hogy öltöny-nyakkendő és (gondolom) biblia a kézben? Van kitűzőjük, rajta a nevükkel, stb?
Ha igen, lenne egy kérdésem: fiúkat/lányokat, fiatal nőket/férfiakat láttam már így az utcán, mindig nagyon szépen öltözve, és általában szép, kedves emberek. Sőt, Rómában olyat is láttam, aki kimondottan jó pasi volt.
Titeket az alapján válogatnak ki, hogy hogy néztek ki? Már gondolom itt a térítési munkát. Ha jól nézel ki, mehetsz az utcára, ha nem, marad a Gyakori kérdések???:)
Na jó, ez vicc volt, de tényleg, beszámítják a külsőt? Azt nem hiszem azért, hogy minden mormon eleve elrendelten szépnek születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!