Milyen vallású vagy Péter?
Szerintem Péter valami "kisebb" valláshoz tartozik...sőt én azt is eltudom róla képzelni hogy ő maga alapított 1 vallást vagy ilyesmit és annak az 1ik vezetője...
Péter mond meg te az igazat!Nem hinném h nem olvastad ezt a kérdést tehát tessék szépen válaszolni!!!
Péter lehet a messiás?
Nagyon szeretem a Pétert,de sokszor nem egyezik a világnézetünk,de ez nem is baj,hiszen senki sem egyforma,és ezt tisztelni kell a másikban!mert rettentő illedelmes figura,és ezek mellett nagyon kedves is,és még ki tudja milyen jó tulajdonságai vannak,pl segít a szegényeknek,vagy ilyesmi,pl meghalgat mindenkit,aki kéri tőle!!Vajon hány éves lehet? :)
én nem vagyok amúgy vallásos,de a szeretethez kapcsolódó pozitív emberi tulajdonságokat a legnagyobbra becsülöm,ez a legfontosabb a világban számomra!Nem pedig mások világnézetét fikázni!ez van..
Péter, aki háromszor tagadta meg Jézust.
:D
Péter 56 %-ban ad hasznos válaszokat, nem 78%-ban, úgy hogy 12:16 ...ez nem jött be :) Fail !!! :D
Amúgy engem is érdekelne, inkább az a kérés, h a Bibliaház Gödöllő milyen jellegű felekezetet/szektát támogat, akkor megtudjuk Péter vallását is ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!