Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Milyen vallású vagy Péter?

Milyen vallású vagy Péter?

Figyelt kérdés
Sok válaszodat olvastam, némelyik elég meggyőző és érdekelne, hogy milyen felekezethez tartozol, ill ott milyen funkciót töltesz be
2010. jan. 11. 11:49
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Csak érdekel, ennyi, várom azt az 56%os válszt.
2010. jan. 11. 17:25
 32/38 anonim ***** válasza:
43%

Nem vettem észre, de ez van "a válasz küldése" felett:

"Erre a kérdésre még nem érkezett hasznos válasz!"

2010. jan. 11. 17:59
 33/38 anonim ***** válasza:
95%

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy a kérdésfelvető meggyőzőnek talál.

Annak már kevésbé, hogy bárki azt gondolja rólam, hogy "Krisztus istenségét" tagadnám.

Nos akkor kérésednek megfelelően néhány rövid mondatban magamról.

A gödöllői Bibliaházba járok, ami valóban egy adventista felekezethez tartozik. Tanító vagyok, ami a gyakorlatban csak annyit jelent, hogy bibliaköröket vezetek, és újabban - mivel kisgyermekem van - gyermektanítást vállalok. Drukkoljatok nekem, jövő hét szombaton lesz az első ilyen! Amúgy teológiát végeztem, amire azért volt szükségem, hogy pl. a Bibliát eredeti nyelveken tudjam olvasni. Szakdolgozatomat is írásmagyarázatból választottam, Dániel könyve 5. fejezetéből, ami arámi nyelven íródott. Nagyon szeretem a Bibliát, azért van, hogy a Vallás és a Valláskritika témákhoz szólok hozzá. Állandó időhiánnyal küzdök, így a felére sem válaszolok, mint amennyit szeretnék. Nagyon jól esett a sok kedvesség, amit itt kaptam most, és az építő kritikának is örülök. Igyekszem megfelelni mindenki elvárásának, azoknak is akik nem szeretnek, hiszen csak így van értelme ide írni. Sajnálom azokat, akik nem kedvelnek, és igyekszem mindent megtenni azért, hogy ezen változtassak.

Hát röviden ennyi.

Üdv. Péter

2010. jan. 11. 19:06
 34/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Szerintem sok mindenkinek adsz hasznos válaszokat, ugyh. így tovább.

2010. jan. 11. 19:08
 35/38 anonim ***** válasza:
63%
2010. jan. 11. 21:36
 36/38 anonim ***** válasza:
74%
Na végre írt Péter :))Tényleg jó olvasni a válaszait,nagy kár hogy csak ennyire értékelik egyesek.
2010. jan. 11. 21:40
 37/38 anonim ***** válasza:
82%

NAGYON szeretlek Péter!Szorítok neked,és gratulálok a gyerekedhez,remélem őt is ilyen határtalan türelemmel tanítgatod nevelgeted majd! :)

remélem tudtam segíteni!!! :)

üdv:wensyke :)

2010. jan. 11. 22:40
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hiányolom a péterséget úgy általában a közéletből. Azt a higgadt, kultúrált, tárgyilagos tájékoztatást, ami ad és mindig pozitív. Nem úgy, mint mások - nem akarok személyeskedni - akik a válaszukban úgy ismertetnek, hogy közben másokat lecikiznek.

Sok sikert, Péter !

2010. jan. 18. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!