Milyen vallású vagy Péter?
Figyelt kérdés
Sok válaszodat olvastam, némelyik elég meggyőző és érdekelne, hogy milyen felekezethez tartozol, ill ott milyen funkciót töltesz be2010. jan. 11. 11:49
21/38 anonim válasza:
egy ilyen redes ember biztos nem szektás!A szektások erőszakosak,és a gonoszokat tisztelik,nem?vér fröcsög,áldozások,stb,mint a diabolisták,nem??Hát szegény Péterre nehogy ráhúzzátok,hogy szektás!!!Nem látjátok,hogy ő jó ember???nem is értem kit zavar ez ennyire???Már az is baj,hogy köszön,segít a maga meglátása szerint,majd odaírja a nevét!Itt mindenkinek ócsárolnia kell egymást????
22/38 anonim válasza:
Péter helyes fickó,ne bántsátok.
23/38 anonim válasza:
Ne higgy nekik, Péter 50% körül van.
24/38 anonim válasza:
szervusztok, péter vagyok, és Jehova tanúja.
25/38 anonim válasza:
15:20:))))
A szektás nem azt jelenti, hogy rossz ember, és emberáldozatot mutat be, hanem azt, hogy nem a nagy keresztény egyházakhoz tartozik. Nem fogadja el teljes mértékben a keresztény tanokat, pl. Krisztus istenségét. Ettől még lehet jó ember! Pétert pedig szeretjük:))))))
26/38 anonim válasza:
16:09!
Kimaradt a "remélem, tudtam segíteni", és az "üdvözlettel"!
Vagy ezek időközben le lettek védve, mint védjegyek???
27/38 anonim válasza:
Én is szeretném ha jelentkeznél, és bizonyságot tennél hitedről. Itt a lehetőség, élj vele! Magadról röviden.
28/38 A kérdező kommentje:
De latom, h Peter meg nem irt valaszt a kerdesre. Pedig nem hinnem, h szegyelnie kellene magat, ugyanis, az illedelmes stilus, a jo ervek nem szegyelnivalo tulajdonsagok, ezert szerintem nyugodtan leirhatod, h milyen vallasu vagy, mert tenyleg erdekel.
2010. jan. 11. 17:14
29/38 anonim válasza:
Talán azért, mert véletlenül te lennél Péter, kedves kérdező? :D
30/38 A kérdező kommentje:
Na jól melléfogtál
2010. jan. 11. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!