Csak engem idegesít Péter?
Kedves Kérdező! Kedves Hozzászóló! Így indul általában, majd a kérdéssel kapcsolatban elmondja a nézeteit, ami általában nemis ad választ a kérdésre, hanem csak amolyan a kérdéshez alig kapcsolódó eszmefuttatás. Majd barátságosan megjegyzi, hogy remélem tudtam segíteni, végül elköszön: Üdvözlettel: Péter.
Mindenhol ott van. Mindenhol. Alig van olyan topic valláskritika témakörben ahol ne lehetne belebotlani. Szerintem ijesztő.
Kedves Kérdező!
Remélem igazából nem utál engem, csak heccelődni akar velem!
Remélem tudtam segíteni!
Üdvözlettel: Péter.
Én még nem is láttam.
Különben engem azok idegesítenek, akik bármilyen témánál közlik, hogy A) pedagógus B) kismama/3 hónapos kislány anyukája. Mindegy miről van szó, de mintha ez megerősítené őket.
Na meg az okoskák, akik vagy bemásolnak dolgokat, vagy a kérdéstől függetlenül elkezdenek okoskodni, akár a helyesírásról, akármiről.
Én még nem láttam, bár sejtem miért.
Kedves Péter!
A szépség és divat témakörbe nem teszi tiszteletét ugye?
Pedig kitörő örömmel olvasnám válaszait a "hogyan sminkeljem magam?" és a "legyantáztam a nemi szervem, most viszket mit csináljak?" jellegű kérdéseknél.
Remélem tudtam segíteni és mindenkit melegség és boldogság öntött el a válaszom olvasása közben.
Ámen!
SZerintem az Üdvölettel Péterre nem lehet haragudni, nagyon kedves hittéritő vagy hittanoktató, esetleg ez a Feladata. szerintem a kérdések egy részét is ő teszi fel okulásunkra, hogy aztán megadja a helyes válaszokat is.
A hitetleneknek viszont nem is válaszol.
Nem értelek benneteket! ez egy nyilvános oldal. Mért zavar benneteket, ha vallásos ember is hozzászól? Vagy az a baj, hogy nem burkolódzik névtelenségbe? Vagy irritál benneteket, hogy annak megfelelően viselkedik, amit a kereszténység tanít?
Alakítsatok egy belterjes, zártkörű "utálom a keresztényeket" klubbot.
Lehet, hogy számotokra kedvesebb lenne a "B...tok az any.tok" köszönés, de nem vagyunk egyformák.
B...tok az any.tok, nem péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!