Csak engem idegesít Péter?
Kedves Kérdező! Kedves Hozzászóló! Így indul általában, majd a kérdéssel kapcsolatban elmondja a nézeteit, ami általában nemis ad választ a kérdésre, hanem csak amolyan a kérdéshez alig kapcsolódó eszmefuttatás. Majd barátságosan megjegyzi, hogy remélem tudtam segíteni, végül elköszön: Üdvözlettel: Péter.
Mindenhol ott van. Mindenhol. Alig van olyan topic valláskritika témakörben ahol ne lehetne belebotlani. Szerintem ijesztő.
Sziasztok!
A kérdezőnek: valószínűleg nem csak téged idegesítelek, de ha zavarnak a sablonok, akkor én is kész vagyok alkalmazkodni, akár már ebben a hozzászólásban is, és a továbbiakban is igyekezni fogok, hogy ne legyek olyan sablonos! Sajnálom, hogy úgy gondolod, miszerint nem adok választ a kérdésekre, én értem a kritikát, így majd jobban odafigyelek arra, hogy ne a nézeteimet fejtsem ki, hanem a választ igyekezzek megragadni! Köszönöm az észrevételt, ez valóban építő kritika! Hogy mindenhol ott lennék?! Sajnos sokkal kevesebbet írok, mint amennyit szeretnék... ;-)
Képzeld milyen ijesztő lennék, ha tényleg annyit írhatnék, amennyit szeretnék! ;-)))
Annak azért örülök, hogy barátságosnak is tartasz egy kicsit legalább...
Ígérem, hogy a jövőben változtatok pár dolgon, hogy ne idegesítselek...
Üdv. Péter
ui. Köszönöm a hozzászólók kedvességét, sokkal többet kaptam jót ebben a topicban, mint amennyit a %-om alapján feltételeztem volna!
Kíváncsi lennék, akik most baromságnak minősítették a hozzászólásait (Pl. az evolúcióval kapcsolatban, bár valóban az vitatható legjobban) vajon mennyit tudnak az általa felsorolt ellenérvekről. De még ha tévedéseken alapul is a hozzászólása -ti akik kritizáljátok nézzetek magatokba- soha sem írtatok baromságot. Péter sem az ujjából szopta amit felsorolt, csak olyan tudósoknak hisz akik az ő nézetét támasztják alá- hasonlóan hozzátok, akik meg a másik tábornak.
Az igazság az, hogy itt egyesek szellemi inkvizíciót, ill. keresztényüldözést folytatnak. Péter pedig a legkevésbé ilyen.
"Pl. az evolúcióval kapcsolatban, bár valóban az vitatható legjobban"
Na, akkor vitasd! De szakmailag barátom, ne a konyhafilozófia szintjén! Támaszd alá állításokkal és kísérletekkel. Szimulációkkal, statisztikával.
Igazából tököm tele van veletek, akik az evolúciót bíráljátok úgy, hogy fogalmatok sincs az egészről. Azt gondoljátok, hogy több százezer ember napi 8 órai munkája, laborban ücsörgése, terabyte-nyi adatok, szoftverek, biológiai és kémiai kutatások, gyógyszerek fejlesztése, genetika, + fizika, csillagászat, geológia, matematika, kémia, stb. együttesénél majd ti itt a fotelből olyan nagyon okosabban megmondjátok, hogy ez csak egy elmélet és nem jó semmire? Miközben ha le kellene írni, hogy hogyan működik, nem menne. Komolyan érdekelne, hogy ezt hogyan gondoltátok. Miközben meg zabáljátok a gyógyszert és mentek laborra, ha felírja a háziorvos...
"Kíváncsi lennék, akik most baromságnak minősítették a hozzászólásait (Pl. az evolúcióval kapcsolatban, bár valóban az vitatható legjobban)"
Lehet, hogy nem volt világos.
Arra céloztam, hogy Péter állításai vitathatók. Utána pedig pont azt mondtam amit te, hogy legtöbbünknek elég hézagos a tudása.
Ha pedig ez így van, ne fölényeskedjünk, ne minősítgessük a másikat.
Evolúció cáfolat: Már írtam máshol is, de ismét. Az én eléggé hiányos ismereteim szerint, ha egy halat kiveszünk a vízből, annak nem szép lassan kifejlődik a tüdeje, hanem nagyon gyorsan megdöglik.
Evolúció cáfolat: Kacsa csőrű emlős.
Evolúció cáfolat: A szerves anyagok a természetben nem továbbfejlődnek, hanem lebomlanak szervetlenné.
Evolúció cáfolat: Szerves anyag szervetlenből magától nem lesz, csak ha laboratóriumi környezetben, emberi irányítás és ellenőrzés mellett létre hozzák a megfelelő feltételeket. De a létre jött szerves anyag beavatkozás nélkűl azonnal újra lebomlik. Persze tudom én hogy hatszázhuszonhárom-billió-milliárd évvel ezelőtt még ez másképp történt, csak nem hiszem, mert tudományosan nem lehet bizonyítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!