Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tanúk! Az armagedon után egy...

Geronimo Stilton kérdése:

Tanúk! Az armagedon után egy helyben fogunk állni az idők végezetéig?

Figyelt kérdés

Az Armageddon után, ha hihetünk Russellnek, az összes elhunyt, aki valaha is élt, újból életet nyer egy második “próbaidős” időszakkal együtt, természetesen sokkal kedvezőbb körülmények között, a Sátántól megszabadulva, egy folyamatos evangélikus kampánnyal összekötve, hogy segítsenek nekik meghozni a helyes döntéseket.

Ha csak a történelem elmúlt 6000 évét vesszük alapul, ez 250 milliárd embert jelentene egyszerre a földön, amelyet olyan sűrűn borítanának be, hogy nem mindenki tudna egyszerre leülni!

2013. nov. 3. 21:21
 21/95 mustafa33 ***** válasza:
32%
Katy, mi a csudának fognak élelmiszert termelni? Ha nem lesz halál. Akkor az sem hal meg aki nem eszik. Vagy csak úgy torkosságbíol fognak az emberek nyaskálni? A torkosság, az élvezetből evés pediglen bűn!
2013. nov. 5. 00:07
 22/95 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, amiről Katy beszél, az a kommunizmus.

Párttitkár volt talán?

Frankón egy az egyben ismerős a jövőképe.

Szegény Noét meg nem irigylem, mert tetves volt, rühes, meg bolhás, a feje, a teste, a nemi szerve, de szegény ezen kívül bizonyára tripperes, vérbajos, leprás, tüdőbeteg, maláriás, és vírusos agyhártyagyulladásban szenvedő is volt egyúttal, a családjával egyetemben, mivelhogy ezeket is csak átmentették ugyebár, csoda, hogy kormányozni tudtak, meg vitorlát felhúzni a paralízises kezükkel és figyelemre méltó, hogy nem haltak bele a himlőbe, pestisbe, meg kibírták az ótvart, biztosan sokat vakaróztak. Az egész családjuk tökéletesen terhelve volt az összes nyavalyával, de még az unokáik is, szegények.

Minden olyan betegségtől szenvedniük kellett, ami ma is van és vírusok, meg baktériumok okozzák, még szerencse, hogy kihúzta pár száz évig, kemény legény lehetett...

:)

2013. nov. 5. 15:56
 23/95 anonim ***** válasza:
21%

Vidiripi

"...csoda, hogy kormányozni tudtak, meg vitorlát felhúzni a paralízises kezükkel..."

Az ember azt gondolná hogy legalább a logika játszik a történetben.

Hová a nyavalyába mentek volna amikor az egész Földet víz borította?

Logikus hogy így sem kormánylapátra sem vitorlára nem volt szükség.

A betegségek felsorolásánál kihagytad az AIDS-t. Hordozó is lehet valaki anélkül hogy a tüneteket mutatná akár egész életében. Viszont még manapság is vannak olyan betegségek amelyek kialakulásáról nem sokat tudnak. Hogy mi miatt alakul ki az a betegség.

Pl. a paralízis (csak elképzelések vannak az okokról)

Az is lehet hogy a valamilyen vegyi anyag okozza. Vagy vegyi anyagok együttese.

2013. nov. 5. 17:37
 24/95 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy sejtelmed sincs a vitorlázásról, bár kétségtelen, nálunk max a Balaton jöhet szóba, bár mostanában akár az Adria is. A Balaton nem az óceán és ha szeles az idő, rögtön fellövik a jelzést, kikötni hajósok. Az óceánon nem lehet kikötni, ugye?

Még ha sehová sem akarsz menni, akkor sem kaphatja a hullámokat bárhogyan a hajó, a vitorlákat is kezelni kell, állandóan dolgozni, hiszen jó idő esetén rendbe teszik a vihar alatt keletkezett károkat, a szél, az időjárás változásait azonnal le kell reagálni.

Meg aztán az a rengeteg állat etetése, trágyázása sem lehetett kis munka.

A betegségekkel kapcsolatban megkérdezném, talán orvos vagy? Igen, sokat nem neveztem meg, de odaírtam, az összes ma létezőben szenvedniük kellett, a logika szerint. Közben meg vakarták a lapostetűt...

2013. nov. 5. 18:31
 25/95 anonim ***** válasza:
28%
Na és még csak meg sem gyógyulhattak, mert akkor az a betegség, vagy élősködő már nem lenne...
2013. nov. 5. 18:35
 26/95 anonim ***** válasza:
78%
Vagy talán a kullancs, meg a pióca is növényevő volt?
2013. nov. 5. 18:47
 27/95 anonim ***** válasza:
74%

Vidiripi

Noé nem vitorlás hajót épített! Magyarázd már el nekem hogy minek egy olyan hajóra vitorla amely nem tart sehová mindössze az a feladata hogy a víz felszínen maradjon.

Nem vagyok orvos. De hogy te sem vagy hajóépítő az is biztos. Szóval ebből a szempontból egálban vagyunk.

"Meg aztán az a rengeteg állat etetése, trágyázása sem lehetett kis munka."

Mennyi az a rengeteg állat?

"Igen, sokat nem neveztem meg, de odaírtam, az összes ma létezőben szenvedniük kellett, a logika szerint."

Igen én meg oda írtam hogy: "Hordozó is lehet valaki anélkül hogy a tüneteket mutatná akár egész életében."

2013. nov. 5. 19:28
 28/95 anonim ***** válasza:
78%

És ne feledjük el, hogy Noé bárkáján óriások is voltak:

1 Mózes 6

4 Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.

1 Mózes 7

21 És oda vesze minden földön járó test, madár, barom, vad, és a földön nyüzsgő minden csúszó-mászó állat; és minden ember.

22 Mindaz, aminek orrában élő lélek lehellete vala, a szárazon valók közül mind meghala.

4 Mózes 13

34 És láttunk ott óriásokat is, az óriások közül való Anáknak fiait, és olyanok valánk a magunk szemében, mint a sáskák, és az ő szemeikben is olyanok valánk.

2013. nov. 5. 19:28
 29/95 anonim ***** válasza:
78%

Kedvws Vidripi!

Még a modern hajóknak is haladnia kell a tengeren valamerre, ha hullámos a víz, kormány és tolóerő nélkül nem sokáig hánykolódna a tengeren. Az irány sem lehet akármerre, hiszen ha oldalról kapná a széllökéseket és a hullámokat, hamar vége lenne a hajókázásnak.

Nem vagyok Cook kapitány, de egy kicsit értek hozzá, volt valaha egy kis vitorlásom, amit nem én építettem, erre ráhibáztál.

Orvos sem vagyok, de tudomásom szerint elég kevés az olyan betegség, amiben létezik a bacilusgazda fogalma, vagyis az, hogy hordozza ugyan a kórokozót, de az nem tör ki rajta.

2013. nov. 5. 20:25
 30/95 anonim ***** válasza:
74%

Vidiripi

Nem is azt mondtam hogy nem vitte a víz semmere azt a hajót hanem azt hogy nem volt hová hajóznia Noénak. Tehát Noé nem írányított a hajót.

2013. nov. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!